2020-03-30 13:25

Al doilea PRIMAR care amenință că renunță la POLIȚIA LOCALĂ

 |  16:10
Al doilea PRIMAR care amenință că renunță la POLIȚIA LOCALĂ

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că este total nemulţumit de activitatea poliţiştilor locali, care nu fac altceva decât să dea amenzi, în loc să desfășoare activităţi de prevenire în rândul cetățenilor.

Din acest motiv, edilul a avertizat că ar putea desfiinţa Poliţia Locală, dacă va observa că activitatea acestei instituţii nu se va îndrepta.

"Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semnează desfiinţarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desfiinţarea lor, nu se poate aşa ceva. Măi, fraţilor, în activitatea dumneavoastră sunt şi măsuri de prevenţie, nu sunteţi doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e să amendeze, iar amenzile afectează bugetul, că nu le poţi încasa, te înscrii cu anumite sume. E o întreagă tevatură. Lor le este simplu să spună că au dat amenzi. (...) Acesta e mod rezolvare? Ce să comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, să ne trăiască, altcineva să nu-i dorească!", a spus Vasile Pavăl, care le-a transmis poliţiştilor locali să trateze oamenii cu respect, să le vorbească civilizat şi să renunţe la "vechile metehne", deoarece imaginea poliţiei locale trebuie să se schimbe.

La finalul lunii noiembrie anul trecut, consilierii locali din localitatea botoșăneană Dărăbani au decis desființarea Poliției Locale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine