2019-11-18 01:50

Alarmă în Afganistan: o bază militară românească, atacată

 |  20:46
Alarmă în Afganistan: o bază militară românească, atacată

O rachetă a căzut, vineri, în baza militară Kandahar din Afganistan, fără a se înregistra victime sau pagube materiale, informează Ministerul Apărării Naţionale.

"Vineri, 26 februarie, a fost declanşată o alarmă de atac cu rachete în baza militară Kandahar din Afganistan. Conform primelor informaţii, în jurul orei 17,45, ora României, în bază a căzut o rachetă. Incidentul nu s-a soldat cu nicio victimă sau pagube materiale", precizează MApN într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, tot personalul bazei s-a adăpostit, conform procedurilor, în zonele special amenajate.

"Ministerul Apărării Naţionale monitorizează atent atât desfăşurarea misiunilor de către militarii români, cât şi măsurile şi procedurile de siguranţă în cazul acestora. România are dislocaţi în Afganistan aproximativ 600 de militari", se mai arată în comunicatul MApN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-26Parerea ta...

ISTORIA ACTUALA SI ISTORICA
26 Feb 2016

IENICERI moderni ai Turcaletilor , ce cauta acolo ? Licurici dadea o Bomba Electronica si nu mai aveau armament si rachete tilhari din Levant .
șI CU TINE-ACUMA....
26 Feb 2016

Ezistă-o explicație - forțele NATO e-mpânzite în toată lumea și acționeză în numele BINELUI comun....cu tancuri, cu bombe d-alea adevărate, cu echipament GREU de dus în spate, ca să știe soldatu' ce-i războiu, nu stând acasă în fotoliu, la PRO CINEMA vizionând un film cu Rambo....că se mai lasă și cu un mort de-al nostru, el e de vină! N-a știut să moară pentru patria sa, ci pentru interesul și pământul altora....așa e acuma!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray