2020-02-22 09:36

Alarmă pentru pompieri, în Giurgiu: un avion a aterizat forțat pe un câmp

 |  21:00
Alarmă pentru pompieri, în Giurgiu: un avion a aterizat forțat pe un câmp

Un accident neobișnuit a fost înregistrat duminică seară de ISU Giurgiu, unde s-a primit un apel ce anunța că un avion s-a prăbușit pe un câmp din apropierea Autstrăzii 1

ISU Giurgiu era solicitat, în jurul orei 18, pentru a interveni în apropierea A1, km 42, pe sensul de mers către București, la un accident în care a fost implicat un avion (din primele informații primite de la apelant, participant la trafic).

Potrivit pompierilor giurgiuveni, după sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat că era vorba despre un avion ușor, de două persoane, în care se afla doar pilotul și care, din cauza faptului că motorul acestuia s-a defectat în mers, a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren arabil.

Din fericire, pilotul nu a pățit nimic în timpul manevrelor de aterizare forțată, doar avionul suferind avarii la trenul de aterizare, elice și aripa dreaptă.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal, precum și elicopterul SMURD, fără a fi nevoie de intervenția niciunui echipaj – mai anunță reprezentanții ISU Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine