2020-03-30 16:32

Alba Iulia: Profesor trimis în judecată pentru dezvăluirea subiectelor la Bac

 |  15:30
Alba Iulia: Profesor trimis în judecată pentru dezvăluirea subiectelor la Bac

Unprofesor la un grup şcolar din Abrud a fost deferit justiţiei pentrufacilitarea promovării bacalaureatului de candidaţi, furnizându-le acestora, cucâteva zile înainte de examen, subiectele la proba de Limba şi literaturaromână. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Alba Iulia.

ProcuroriiDirecţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizata şiTerorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus, vineri,trimiterea în judecată a lui Ioan Sorin Ţontea, pentru transfer neautorizat dedate dintr-un sistem informatic şi permiterea accesului unei persoaneneautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii. Potrivit DIICOT,în calitate de profesor în cadrul Comisiei de bacalaureat de la centrul deexamen din cadrul Grupului Şcolar “Horea Cloşca şi Crişan” din oraşul Abrud, depe calculatorul de la centrul de examen a copiat subiectele la proba de Limbaşi literatura Română, ce urma a fi susţinută în zilele următoare şi le-atransferat unor candidaţi la examenul de bacalaureat, permiţându-le acestora săaibă acces la informaţii care, la acea dată, nu erau destinate publicităţii, înscopul de a le facilita promovarea examenului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

GEORGETA
09 Iul 2010

cum sa divulge subiectele cu cateva zile mai inainte? sunt mai multe variante si dintre ele se extrage una in ziua examenului, in jur de ora 9 dimineata,tocmai pentru a se evita astfel de situatii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine