2020-01-28 15:03

Alcool de contrabandă în Vama Giurgiu

 |  11:24
Alcool de contrabandă în Vama Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit 2.766 de sticle cu alcool în compartimentul marfă al unui microbuz, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 09.05.2019, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Volkswagen, cetăţeanul bulgar D.E., în vârstă de 35 de ani, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, produse alimentare din Bulgaria pentru Belgia.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al microbuzului, cantitatea de 2766 sticle cu alcool, toate sticlele având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat alcoolul din Bulgaria și urma să îl comercializeze în Belgia. De asemenea, acesta a mai adăugat că nu avea cunoștință despre faptul că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Toată cantitatea de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 54.040 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile peste limita de 200 litri băuturi spirtoase” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 452, alin.1, lit. h din Legea 227/2015, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun - anunţă Poliţia de Frontieră Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-10Parerea ta...

ANONIM
10 Mai 2019

INAINTE DE intrarea României în Schengen TREBUIE REZOLVATE MAI INTAI CAZURILE de contrabanda internationala CU TONELE DE COCAINA (nu mai vorbim si de alte produse) AJUNSE PE MAREA NEAGRA IN DELTA DUNARII CU DESTINATIA TARILE EUROPE, inclusiv cele NORDICE si INCLUSIV OLANDA.............TREBUIE CREEATE ARGUMENTE SI DOVEZI CLARE CONVINGATOARE CA ROMANIA DISPUNE DE CELE NECESARE PENTRU CA ASEMENEA CAZURI nu se mai pot repeta sau intampla PE TERITORIU SAU nici pe apa nici pe uscat nici pe cale aeriana.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine