2019-07-19 05:00

ALERTĂ: cabana lui Adrian Năstase a luat foc; turiștii au fost EVACUAȚI

 |  16:01
ALERTĂ: cabana lui Adrian Năstase a luat foc; turiștii au fost EVACUAȚI

Mai mulţi turişti au fost evacuaţi, duminică, dintr-o pensiune din staţiunea Azuga care ar aparţine familiei fostului premier Adrian Năstase, după ce o anexă a unităţii de cazare a fost cuprinsă de un incendiu provocat de un scurtcircuit electric.

Incendiul a izbucnit la o anexă a pensiunii "Le Chalet” din staţiunea Azuga.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, focul a cuprins o anexă a unităţii de cazare în care erau depozitate aparate electrocasnice, iar treisprezece turişti au fost evacuaţi preventiv. Focul, care a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric şi care a cuprins acoperişul anexei, a fost lichidat de către pompieri. În urma incendiului nimeni nu a fost rănit, iar unitatea cazare şi restaurantul acesteia nu au fost afectate.

 

Pensiunea ar aparţine familiei fostului premier Adrian Năstase, a fost construită în anul 2015, iar de afacere se ocupă fiii fostului politician, scrie Adevărul.

 

Potrivit operatorilor din turism, cabana Le Chalet este în întregime ocupată în perioada Revelionului.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-31Parerea ta...

PARPALA
31 Dec 2017

NICI O PAGUBA , DIN BANII FURATI POATE SA-SI CONSTRUIASCA ALTE 10 ,15 . PACAT CA PORCUL DE NASTASE NU ERA INAUNTRU , A-SI FI VRUT CEVA SORICI .
ANONIM
01 Ian 2018

asta ar trebui sa fie ascuns pana cresc codrii Romaniei pe care I-a vandut sobolanul austriecilor
ANONIM
01 Ian 2018

PE 1 IANUARIE , ANIMALUL CIORDITOR NASTASE , A IESIT IN PRESA CU CE SE V-A INTIMPLA IN 2018 . PE CINE INTERESEAZA PREMONITIILE ACESTUI PUSCARIASI ? DE CE ESTE LASAT SA APARA IN PRESA UN BORFAS NOTORIU CA ASTA ?
ANONIM
02 Ian 2018

TOT IN PRIMA ZI A ANULUI , BORFASUL CONDAMNAT BOMBONEL A FACUT O EXCURSIE CU FAMILIA SPRE RISNOV SI A FOST FOARTE INCINTAT DE O MINASTIRE CATOLICA . SE MIRA BORFASUL SCIRBOS CA MAI E VIATA DUPA EL . SPER SA INTILNEASCA UN VINATOR CARE SA-L IMPUSTE PE BUNE , NU CUM S-A IMPUSCAT BORFASUL ORDINAT IN FATA CAMERELOR DE LUAT VEDERI DE LA ANTENA3 , SAU RTV .
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray