2019-09-18 16:41

ALERTĂ. Circulația rutieră a fost închisă pe Autostrada A2 şi 4 drumuri NAȚIONALE, din cauza ploii ÎNGHEȚATE

 |  16:02
ALERTĂ. Circulația rutieră a fost închisă pe  Autostrada A2 şi 4 drumuri NAȚIONALE, din cauza ploii ÎNGHEȚATE

Circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule este închisă duminică, începând cu ora 15:00, pe următoarele sectoare de drumuri naţionale: DN 21 (Brăila - Drajna), DN 21A (Bărăganu - Ţăndărei), DN 2B (Brăila - Galaţi) şi DN 22B (Vizireni - Şendreni), din cauza fenomenului meteo de ploaie îngheţată care generează apariţia spontană a poleiului, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Update: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că începând cu ora 16.00 a închis circulaţia pe Autostrada Soarelui între Bucureşti şi Feteşti, pe ambele sensuri de mers, din cauza fenomenului meteo de ploaie îngheţată care generează apariţia spontană a poleiului.

Fenomenul meteo de ploaie îngheţată este foarte periculos, instalându-se spontan şi afectând semnificativ siguranţa circulaţiei rutiere, avertizează CNAIR. Reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray