2020-07-15 22:14

ALERTĂ în Buzău: INCENDIU puternic la un depozit de fier vechi și butelii

 |  20:27
ALERTĂ în Buzău: INCENDIU puternic la un depozit de fier vechi și butelii

Incendiu puternic la un depozit din Buzău, la ieșirea din Buzău spre Brașov, pe DN10. Întreaga zonă a fost evacuată de autorități. Momente de panică într-un cartier din Buzău în care se află un depozit de fier vechi și materiale reciclabile, în care erau și butelii cu oxigen: a izbucnit un incendiu, au avut loc explozii, iar întreaga zonă a fost evacuată de autorități într-un timp extrem de scurt.

Populația a fost informată prin sistemul Ro-Alert și i s-a cerut să nu intre în panică, transmitere TVR.

Zona din jurul societăţii comerciale a fost izolată de pompieri, care au evacuat mai multe butelii cu oxiacetilenă, depozitate în perimetrul incendiului. Totodată, au fost oprite gazele şi energia electrică în zona străzii Transilvaniei, fiind evacuate autovehiculele parcate în apropiere.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În apropiere sunt două blocuri de locuințe, din care au fost evacuate toate persoanele. au fost solicitați jandarmii să participe la evacuare. Au venit și forțele speciale.

În continuare se aud bubuituri, iar autoritățile spun că ar putea fi buteliile cu acetilenă care explodează din cauza focului. Fumul se vede din capătul celălalt al orașului.

Au fost solicitate toate autospecialele de pompieri de pe raza municipiului Buzău și a localităților învecinate.

Focul se întețește. Cei de la Distrigaz au venit pentru a opri gazele șic ei de la Electrica pentru a sista curentul electric.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz