2020-04-08 13:12

Alertă în Capitală: amenințare cu bombă în sediul unei bănci

 |  14:21
Alertă în Capitală: amenințare cu bombă în sediul unei bănci

SRI anunță că un bărbat a sunat, marți, la 112, și a anunțat că într-o bancă din București există o bombă. Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) se află la fața locului și fac verificări.

„Alertă cu bombă la un sediu de bancă din București. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la fața locului, împreună cu Poliția și se iau măsurile necesare de verificare”, anunță SRI.

La rândul lor, polițiștii de la Capitală transmit că personalul băncii a fost evacuat:

„Astăzi (marți – n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunțat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuție, în care o persoană afirma ca la sediul unității bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, conform Poliției București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, ai Brigăzii Rutiere, precum și din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind executate măsuri din competență.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

CIUMA ROSIE
03 Mar 2020

aloooo vedeti ca exista o bomba.....Care e bomba? .....Bomba este ca banca e falimentara,conturile sunt goale// ha ha ha stupid people....tot felul de escroci care pun zerouri in conturi sunt bancheri,si daca te uiti cu ce se ocupa ei de fapt spala tot felul de spagi si alte scamatorii ilegale.Nu mai este vorba de spaga,DNA-ul sa ne lase in pace noi l-am angajat la banca pe Dorin Cocos sa spele geamurile si-l platim cu un milion de euro pe saptamana,iar banca cumpara proprietatile furate de la ANRP la pret cu discount.Notarul care a facut actele e fugit din tara si totul e OK,capitalismul de cumetrie
CIUMA-TA ROSIE
03 Mar 2020

Alooo, bomba este o pocnitoare, iar banca este in cimitirul Damaroaia!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine