2019-10-23 21:17

ALERTĂ în Capitală: Poliția e pe urmele unui PEDOFIL

 |  22:50
ALERTĂ în Capitală: Poliția e pe urmele unui PEDOFIL

Polițiștii din Sectorul 6 al Capitalei caută un pedofil care a agresat sexual doi copii, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat la o prietenă de familie, care locuiește la două străzi de locuința lor. Mama copiilor a rămas acasă cu al treilea copil. Când au urcat în lift, în blocul persoanei care voiau să ajungă, alături de ei s-a urcat un bărbat. El i-a pipăit și chiar i-a sărutat.„Urmare a imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere şi publicate de un post de televiziune (...), în cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-05Parerea ta...

LEVST.
06 Ian 2018

daca e vorba de "domnul" sunt linistit, problema altora este ca ei insasi si-au violat copii, precum gunoiul superimputzit, care ma urmareste" pas cu pas,/ceas cu ceas"...(Tot plin de ura si venin? vezi ca s-a deschis partia clabucet!)
@@LEVST
07 Ian 2018

NU FI INGRIJORATA , N-ARE COPII , E O BATRINA SECATURA IMPOTENTA , DUSMAN DE MOARTE AL LUI IOHANNIS , PUPINCURIST MONARHIST .
LEVST.
07 Ian 2018

hai siktir, gunoi supramputzit, iar ai evadat de sub balega!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray