2020-03-29 12:25

ALERTĂ în Capitală: Un obuz funcțional a fost descoperit în dulapul unei pensionare

 |  18:31
ALERTĂ în Capitală: Un obuz funcțional a fost descoperit în dulapul unei pensionare

Un obuz în stare de funcționare a fost găsit, duminică, într-un dulap dintr-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, locatarii din două scări de bloc fiind evacuați. Potrivit primelor informații, un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz, cu focos, în stare de funcționare, în apartamentul bunicii dintr-un bloc din Aleea Budacu, sectorul 2 al Capitalei.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 23 Poliţie, fiind informat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului se deplasează şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. şi urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei.

De asemenea, s-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acţiunea de extragere a elementului de muniţie, informează News.ro.

Obuzul găsit, duminică după-amiază, într-un apartament din Capitală a fost ridicat de pirotehnişti, iar locatarii imobilului reintră în locuinţe, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase urmează să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine