2019-07-22 15:03

ALERTĂ în Munții Bucegi: Două femei au căzut de pe o STÂNCĂ

 |  21:29
ALERTĂ în Munții Bucegi: Două femei au căzut de pe o STÂNCĂ

Salvamontiştii din Buşteni intervin sâmbătă seară pentru recuperarea unei femei care a căzut de pe o stâncă, în Valea Țapului din Munţii Bucegi, starea ei fiind gravă. O altă femeie, care a încercat să o ajute pe cea dintâi, are nevoie de ajutor, transmite Mediafax.

Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat pentru Mediafax că salvatorii au fost solicitați să intervină pe Valea Țapului, pentru salvarea unei femei. O altă persoană ar fi încercat să o salveze, și are și ea nevoie de ajutor."Este vorba despre două femei căzute pe Valea Țapului, în Masivul Bucegi. Colegii noștri se îndreaptă spre victime în momentul de față, e posibil să solicităm intervenția elicopterului", a declarat șeful Serviciului Public Județean Salvamont Prahova.La rândul său, șeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că alte două persoane nu am mai putut înainta şi au rămas blocate pe traseul Jepii Mici, din cauza epuizării, fiind nevoie de intervenția salvamontiștilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-25Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Ineditele rețete baltice de atragere a turiștilor străini Insipidul ministru al Turismului de la noi, inginerul silvic Bogdan Trif, a anunțat că, anul trecut, România a cheltuit pentru participarea la 20 de manifestări expoziționale internaționale suma de 7.799.336,95 de lei, ceea ce a însemnat circa 1.700.000 de euro
15 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray