2019-11-14 01:45

ALERTĂ în țară: Două persoane au fost atacate de urși. Una a murit

 |  18:47
ALERTĂ în țară: Două persoane au fost atacate de urși. Una a murit

Două persoane au fost atacate astăzi de urși, în Bacău și în Bistrița-Năsăud, iar una dintre ele a murit. Persoana decedată este un bărbat de 47 de ani din comuna Bărsănești, județul Bacău.

Victima se afla la cules de ciuperci împreună cu nepotul său de 14 ani. Copilul a reușit să fugă și să anunțe autoritățile.

Bunicul lui nu a mai avut însă nicio șansă în fața animalului. Cadrele medicale de pe ambulanța venită să-l salveze au constatat decesul acestuia.

Tot azi, un vânător de 39 de ani a fost atacat de un urs într-o pădure din apropierea localității Simionești, județul Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost transportat de pădurari cu o mașină de teren și preluat apoi de un echipaj SMURD și dus la Spitalul din Bistrița, cu mai mullte răni pe față, pe gât și pe coapsă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Primiți cu Ursul? „Le-aş da urşilor din pădure arme de foc şi aş invita vânătorii să se plimbe prin mijlocul pădurii dezorientați, neînarmați şi în fundul gol”, a scris agentul de circulație - blogger Marian Godină, miercuri, după ce „Operațiunea ursulețul” a fost încheiată glorios, de Poliția Sibiu, cu împușcarea bietei creaturi. Tăios cum îl știm, Godină nu s-a sfiit să-l încondeieze pe șeful IPJ, Tiberiu Ivancea, care a condus „Operațiunea ursulețul”, dar caută să scape de consecințe, pretinzând că alt cadru de conducere a r fi dat ordinul de împușcare. „Adică, dumneata conduci operațiunea, dar un subaltern dă ordine? Păi care era rolul lui atunci? (...) Deci omul ori e mincinos, ori e prea slab şi subalternii dau ordine peste el”, conchide Godină
17 Oct 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray