2019-11-15 00:31

ALERTĂ la Constanța: 200 de kilograme de cocaină, găsite PLUTIND pe mare

 |  22:51
ALERTĂ la Constanța: 200 de kilograme de cocaină, găsite PLUTIND pe mare

200 de kilograme de cocaină au fost găsite în urmă cu puţin timp, plutind pe mare. Poliţiştii de frontieră le-au descoperit în zona platformelor marine din Constanţa. Cele 200 de kilograme de cocaină ar valora 100 milioane de euro.

Poliţiştii de frontieră cred că această cantitate de droguri face parte din transportul interceptat în 23 martie, în Delta Dunării.

Atunci, autorităţile au găsit peste 800 de kilograme de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice. Acestea au fost la sediul direcţiei anti-mafia din Bucureşti.

Procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, declara că, din determinările fizico-chimice efectuate de specialişti din Bucureşti şi Constanţa a rezultat cocaină pură 90 la sută. Pe piaţă, narcoticul este amestecat cu alte substanţe, inclusiv paracetamolul.

Doi cetăţeni sârbi au fost reţinuţi în acest caz. Unul dintre ei a fost prins în judeţul Prahova, la volanul unui TIR înamtriculat în Serbia, iar al doilea a fost prins la Vama Porţile de Fier 2, către Serbia, ca pasager într-un autourism.

„Din datele existente până la acest moment se pare că în comiterea infracţiunii au fost implicaţi şi cetăţeni români", a mai spus procurorul şef al DIICOT.

Ancheta se desfăşoară în cooperare cu autorităţile judicare dn Serbia, a precizat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
02 Apr 2019

astea sunt afacerile murdare ale mafiotilor SRI cu petrolul de la rafinaria din Ploiesti....adica tovarasii lui GHITA cu afaceri cu motorina si arme in BOSNIA impreuna cu OSAMA BIN LADEN..toate astea se platesc din petrolul furat Romaniei de ticalosii din mafia lui GHITA
J
03 Apr 2019

Un fleac . niste prosti . aveau telefoanele la ei . Si navigatia de la masina , te da de gol . Drogurile le aranjaza avocatul de la a3 , fost general de politie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray