2019-10-14 21:05

UPDATE: ALERTĂ la Focșani: 6 BOMBE de aviație uriașe, descoperite lângă E85. Traficul va fi OPRIT

 |  17:21
UPDATE: ALERTĂ la Focșani: 6 BOMBE de aviație uriașe, descoperite lângă E85. Traficul va fi OPRIT

Un proiectil de aviaţie uriaş a fost găsit în apropierea Drumului European 85, la ieşirea din Focşani, spre Goleşti. Politiştii au izolat zona, pentru că bomba care cântăreşte 500 de kg are o rază de acţiune de 1.500 de metri. Proiectilul a fost descoperit de un bărbat care lucra pe câmp.

UPDATE: Cei de la ISU au descoperit mai apoi in total 6 bombe de aviație din cel de-al doilea Razboi Mondial. Proiectilele vor fi transportate si detonate pe un camp sigur. In aceste momente se decide daca se va evacua populatia din zona, iar circulatia pe E85 va fi oprita.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, proiectilul a fost descoperit de un localnic în timpul unor lucrări agricole. "La fața locului s-a deplasat un echipaj pirotehnic din cadrul departamentului de pompieri Saligny care lucrează pentru transportarea acesteia în condiții de siguranță într-o zonă care permite distrugerea acesteia în condiții de siguranță, " a precizat purtătorul de cuvânt pentru Digi24.

Proiectilul - care a fost găsit la o distanţă de aproximativ 400 de metri de şosea - va fi dus într-un poligon pentru a fi detonat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray