2020-06-01 17:15

Alertă meteo cod galben şi portocaliu! Vremea face ravagii în următoarele zile

 |  19:05
Alertă meteo cod galben şi portocaliu! Vremea face ravagii în următoarele zile

Duminică, la ora 18.00, au intrat în vigoare avertizările de vreme rea emise de Administraţia Naţională de Meteorologi. Toată ţara este sub cod portocaliu sau cod galben de vijelii, ploi şi grindină.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: duminică, 7 iulie, ora 18 – luni. 8 iulie, ora 22. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, manifestările de instabilitate atmosferică vor cuprinde și regiunile sudice și estice. Astfel, local și temporar, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: duminică, 7 iulie, ora 18 – luni, 8 iulie, ora 06. Fenomene vizate: intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină.

În intervalul menționat, în județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Teleorman și Giurgiu vor fi perioade, la început în sud-vest, apoi și în sud, cu intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 80...90 km/h), vijelii, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-07Parerea ta...

DISTRUGEREA TARI
08 Iul 2019

ASTA SEARA DUMINICA 7 IULIE 2019 IN JURUL OREI 20 , VENEAM DE LA SIGHISOARA IN SPRE BRASOV CU TURISMUL . NU MAI AVEAM LOC DE TIRURI CU REMORCI PLINE CU BUSTENI LEMNE IN COLOANA . VENEAU DIN PADUREA BOGATI , SAU DIN SPRE SIGHISOARA . MERGEAU INCET DE NU MAI PUTEAU LA DEAL SE INDREPTAU SPRE BRASOV . DECI SE CIRCULA DUMINICA DEARA PENTRU FURAT DE LEMNE ILEGAL DIN PADURI . CAUTATI PE CAMERE DE LUAT VEDERI SAU TRAFIC , . CE FACEAU SI UNDE MERGEAU IN GRAMADA UITE ASA SE BARBIERESTE PADURILE SI VIN VIITURILE . ASTEPT RASPUNS IN PRESA . TAIATI COMENTARIU DACA NU VA CONVINE
DISTRUGEREA LIMBI
08 Iul 2019

DU-TE LA SERAL! DACA MAI EXISTA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine