2020-02-22 09:31

ALERTĂ! Raed ARAFAT, șeful DSU, audiat ca martor la Parchetul General, într-un dosar legat de „COLECTIV”

 |  12:58
ALERTĂ! Raed ARAFAT, șeful DSU, audiat ca martor la Parchetul General, într-un dosar legat de „COLECTIV”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, s-a prezentat, marţi, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat ca martor într-un dosar disjuns din „Colectiv”, în legătură cu intervenţia autorităţilor şi acordarea îngrijirilor medicale la locul incendiului, dar şi modul în care a fost efectuat transferul răniţilor la spitale din străinătate, informeaă Agerpres.

În noiembrie 2016, părinţii victimelor au depus o plângere penală la Parchetul General, în care mai mulţi oficiali guvernamentali şi din sistemul de sănătate erau acuzaţi în legătură cu modul în care au intervenit autorităţile după producerea incendiului în clubul Colectiv.

Ulterior, Parchetul General a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în formă agravată, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, privind intervenţia autorităţilor şi acordarea primelor îngrijiri medicale la locul incendiului, respectiv privind asistenţa medicală acordată acestor victime, împrejurările legate de posibile infecţii nosocomiale şi de acţiunile ori inacţiunile funcţionarilor publici în legătură cu transferul persoanelor vătămate la unităţi de spital din străinătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-22Parerea ta...

ADUCEțI VACCINUL
22 Oct 2019

Când iubești cu adevarat partidul corupt PSD ai parte de tuse si frisoane si de un adevarat vaccin de imunitate politica
NU VA PățI NIMIC
22 Oct 2019

Au fost serviciile băgate, iar el ȘTIE...d-aia numai SMURDUL a avut ”voie” ATUNCI să preia arșii de la Colectiv....
BORFAș
22 Oct 2019

De ce jigodiile de procurori nu verifica cauza....adica cine a pus napalmul acolo!!!... ptr a face un gratar uman ???... ca sa aibe motiv alta jigodie sa spuna ca a fost nevoie sa moara oameni ptr a da jos guvermul psd...stie, mă, stie crezi ca nu stia ce va fi ???
HAZNA
26 Oct 2019

Trimis linga Dinca. A sabotat viata la cel putin jumatate dintre cei morti in chinuri . Minarii cu Oprea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine