2019-08-18 07:51

ALERTĂ! Un avion TAROM a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din CHIȘINĂU. Care este starea celor 39 de pasageri

 |  21:30
ALERTĂ! Un avion TAROM a ieșit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din CHIȘINĂU. Care este starea celor 39 de pasageri

Aeronava TAROM care opera duminică seara cursa București-Chișinău a ieșit de pe pistă în momentul aterizării, însă toți cei 39 de pasageri aflați la bordul aeronavei au fost debarcați în siguranță, potrivit unei informări postate pe site-ul TAROM.

"Cursa TAROM ROT 207 București - Chișinău de astăzi 4 iunie 2017 operată cu aeronava ATR 42 a aterizat la ora 18:12 pe aeroportul din Chișinău. În procedura de aterizare, în momentul frânării, din cauze încă necunoscute aeronava a avut niște deplasări anormale, echipajul depunând eforturi să redreseze aeronava care a ieșit ușor din pistă. La bordul aeronavei se aflau 39 de pasageri care au fost debarcați în siguranță, nimeni nu a fost rănit", informează operatorul aerian, potrivit Agerpres.

Aeronava va fi supusă unor verificări tehnice pe aeroportul din Chișinău.

Incidentul a fost confirmat de serviciul de presa al aeroportului din Chișinău, scrie Unimedia.info. Potrivit reprezentanților aeroportului, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, dar avionul va avea nevoie de reparații.

Din imaginile postate de Privesc.eu se văd urmele de frânare, iar pasagerii au fost nevoiți să coboare direct pe gazonul de lângă pistă.

Până la clarificarea tuturor circumstanțelor incidentului, aterizările și decolările altor aeronave sunt deocamdată suspendate. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray