2019-08-17 18:37

UPDATE. Incidente GRAVE în centrul LONDREI: o camionetă a lovit 5-6 PIETONI aflați pe London Bridge, 3 tineri au fost înjunghiați într-un bar

 |  01:48
UPDATE. Incidente GRAVE în centrul LONDREI: o camionetă a lovit 5-6 PIETONI aflați pe London Bridge, 3 tineri au fost înjunghiați într-un bar

UPDATE. Potrivit Reuters, citată de News.ro, în apropiere de London Bridge ar fi avut loc şi un al doilea incident, un martor povestind că a văzut trei tineri având răni de cuţit, care au fost înjunghaţi într-un bar. Poliţia metropolitană a transmis pe Twitter că agenţi de poliţie înarmaţi au fost trimişi în zona London Bridge, dar şi pentru un incident produs în Borough Market. Agenţii de poliţie au fost trimişi şi într-o a treia locaţie, la Vauxhall, în sudul Londrei.

O furgonetă a virat printre pietoni sâmbătă seara, pe Podul Londrei, și a lovit cinci sau șase oameni, au declarat martori oculari televiziunii BBC, preluate de Reuters, informează Agerpres. Un reporter al agenției de presă citate a relatat că a văzut circa 10 mașini de poliție îndreptându-se către pod. Un alt ziarist, Will Heaven de la The Spectator, a afirmat că a văzut o victimă căzută pe pavaj și alta pe marginea străzii, adaugă DPA.

Autoritatea londoneză de transport public a confirmat că poliția se ocupă de un incident grav și a anunțat închiderea stației de cale ferată din apropiere, la cererea forțelor de ordine. 

Pe 22 martie, Khalid Masood, un britanic de 52 de ani convertit la islam, a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra. Atunci, a fost vorba de un atac intenționat, soldat cu cinci morți, printre care și o româncă, decedată pe 7 aprilie din cauza rănilor grave. Peste 50 de oameni au fost răniți. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-04

GALERIE MEDIA

https://www.facebook.com/skynews/videos/1778923445455578/
londraParerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray