2020-08-06 04:51

Președintele Universităţii „Titu MAIORESCU” din București, Prof.univ.dr. Iosif URS, reținut de procurori. El ar fi dat unor candidați subiectele la admitere

 |  13:56
Președintele Universităţii „Titu MAIORESCU” din București, Prof.univ.dr. Iosif URS, reținut de procurori. El ar fi dat unor candidați subiectele la admitere

Preşedintele Universităţii „Titu Maiorescu” din București, Prof.univ.dr. Iosif Urs, a fost reţinut de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2. Alături de acesta, au fost reţinute şi două cadre didactice din aceeaşi instituţie de învăţământ, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Iosif Urs a fost reţinut de către procurori pentru folosirea în orice mod a unor informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, au precizat sursele citate.

Preşedintele Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti ar fi dat unor candidaţi subiectele de la admiterea la o facultate din cadrul universităţii.

Celelalte două persoane, ambele cadre didactice, au fost reţinute pentru complicitate la această infracţiune.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 continuă cercetările urmând să se se stabilească dacă se impune luarea unei măsuri preventive.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-27Parerea ta...

RADU PETROVICI
12 Iul 2019

Nesimtire , nerusinare .....Este oare adevarat?? Pe langa diplome dubioase iata si coruptie la varf in invatamantul superior privat!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz