2020-02-21 15:25

Alexandru Cumpănaşu prezintă raportul după apelul Alexandrei la 112. Documentul aruncă în aer ancheta

 |  16:00
Alexandru Cumpănaşu prezintă raportul după apelul Alexandrei la 112. Documentul aruncă în aer ancheta

Alexandru Cumpănaşu a publicat, pe Facebook, o copie a raportului integral preliminar al unei institutii publice cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la intervenţia autoritaţilor în cazul Alexandrei Măceşanu. Cumpănaşu, care este şi unchiul Alexandrei, a susţinut că doi politicieni de la partide adverse au cerut public "sa nu mi se mai permita sa vorbesc public" despre cazul fetei.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a publicat şi copii ale raportului preliminar "cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la (lipsa) de interventie a autoritatilor pentru salvarea Alexandrei".

Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit că dosarul penal privind dispariţia Alexandrei Măceşanu a fost deschis abia după ce procurorul DIICOT Craiova care se ocupa de cazul dispariţiei Luizei Melencu a aflat de la televizor despre dispariţia Alexandrei şi l-a sunat pe procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, spunându-i că are suspiciunea că cele două dispariţii au o legătură, şi nu după ce Alexandra a sunat la 112 şi a anunţat că a fost răpită, violată şi este sechestrată.

De asemenea, potrivit raportului polițiștii și procurorii au decis de COMUN ACORD să nu intre în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6.00.

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu a susţinut că doi politicieni de la partide adverse au cerut public "sa nu mi se mai permita sa vorbesc public" despre cazul fetei.

"Dinspre toate zonele de putere ale statului sunt presat sa renunt la aparitii publice si dezvaluiri a neputintei unor institutii in a apara viata copiilor nostri!. Cel putin in judetul Olt. Ieri, 2 politicieni de la partide adverse au cerut public sa nu mi se mai permita sa vorbesc public. Am verificat cu conducerea celor doua partide importante si niciunul nu a avut (spun ei) acordul conducerii partidelor. Devine totusi dubios ca 2 reprezentanti ai celor mai mari partide din Romania au cerut asa ceva. Oare de ce? Dvs ce credeti? Considerati ca trebuie continuata aceasta lupta pt adevar si pt copii nostri care aproape m-a secatuit fizic si psihic? Si aproape mi a distrus viata familiala?", a scris Alexandru Cumpănaşu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-15Parerea ta...

VORBA ROMANULUI.
15 Aug 2019

Cit în aer il poate arunca ? Criminalul are tot confortul de la A la Z, are toate la îndemână de la paza, lumina, apa potabila, toaleta, hârtie igenica, sănătate 24 din 24/h, televizor, dreptul la ținuta curata, la hrana alimentara la tot ce tine de civilizație. Fetele au avut dreptul la o moarte violenta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine