2020-08-06 04:43

Alexandru Cumpănașu, un nou gest INCREDIBIL: Organizează un MITING de ziua Alexandrei

 |  23:50
Alexandru Cumpănașu, un nou gest INCREDIBIL: Organizează un MITING de ziua Alexandrei

După ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu uimește din nou. Duminică, 15 septembrie, el organizează miting în Bucureşti cu ocazia zilei de naştere a Alexandrei. Vrea să-i aducă şi pe părinţii fetei.

„Dragi români,

Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra împlineşte 16 ani. Împreună cu părinţii lui Alex am decis să vă aşteptăm pe toţi în Piaţa Revoluţiei (în faţa la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie să ne inspire, să ne unească şi să ne trezească pentru a lupta pt copiii noştri.

Vă aştept pe toţi să dăm un semnal clar tuturor autorităţilor că aşa nu se mai poate şi că DREPTUL LA VIAŢA nu este NEGOCIABIL. Vă aşteptam la un miting paşnic. Puteţi să veniţi cu întreaga familie, fără sloganuri politice.

Acest copil merită respectul nostru şi este momentul să spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicităţii celor care ar trebui să ne apere familiile. HAIDEŢI SĂ NE TREZIM ŞI SĂ NE CEREM DREPTURILE!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe contul său de Facebook.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, și-a anunțat recent intenția de a candida la alegerile prezidențiale, după lupta pe care a dus-o în spațiul public pentru deconspirarea dedesubturilor cazului de la Caracal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

RAFINAMENT PSD
15 Sep 2019

Mult prea mult HOCUS-POCUS cu apa Rafinata din gura politicianului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz