2020-07-15 21:21

Alexandru Cumpănașu, unchiul ALEXANDREI: „Nu cred că a fost arsă în butoi și toate balivernele autorităților...”

 |  10:49
Alexandru Cumpănașu, unchiul ALEXANDREI: „Nu cred că a fost arsă în butoi și toate balivernele autorităților...”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, afirmă, după ce autorităţile au transmis familiei că cenuşa găsită într-un butoi în curtea ucigaşului conţine ADN-ul fetei, că nu crede ceea ce spun autorităţile și că, împreună cu familia, va cere o expertiză internaţională, informează News.ro.

În opinia sa, „avem de a face cu o caracatiţa cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nicio şansă la viaţă”.

„Informarea Ministerului Justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele despre această situaţie. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel „butoii”. Nu pot contesta raţional rezultatul IML, până la proba contrară, dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Aşteptăm şi hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza”, scrie Cumpănaşu pe Facebook.

El argumentează că inelul şi lănţişorul de argint ale fetei au fost găsite netopite tot în acel recipient şi arse în acelaşi timp la o temperatură uriaşă, iar când vărul său le-a identificat acestea erau doar „afumate” dar întregi.

„Aici avem de a face cu o caracatiţa cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o şansa la viaţă. Până vom avea contraexpertiza internaţională sunt obligat să accept testul IML dar NU şi povestea de 2 lei servită despre criminal, arderea trupului, etc”, consideră unchiul adolescentei.

De asemenea, în opinia sa, este incalificabil şi inexplicabil de ce iniţial cercetarea la faţa locului s-a făcut fără criminalişti, pe grabă, iar după 2 zile „monstrul” este transportat la Bucureşti, creându-se timp pentru intoxicări, ascuns sau plantat probe, „timp crucial pentru ca o reţea bine organizată până sus în statul român să îşi pună lucrurile în ordine".

„Pentru mine acum este ÎNCEPUTUL luptei pentru Alexandra şi aflarea adevărului!”, anunţă Cumpănaşu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz