2020-06-05 10:05

Alin Cocoş şi-a recunoscut faptele şi şi-a turnat tatăl

 |  17:05
Alin Cocoş şi-a recunoscut faptele şi şi-a turnat tatăl

Fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, şi-a recunoscut vineri, la instanţa supremă, faptele de care este acuzat în dosarul "Bica 1", solicitând magistraţilor să fie judecat prin procedura simplificată.

Alin Cocoş le-a spus magistraţilor cum l-a cunoscut pe Ionuţ Mihăilescu şi cum a ajuns să vândă terenul de la Snagov, din care o parte ar fi fost primită de Alina Bica, scrie Mediafax. El a precizat că Ionuţ Mihăilescu s-a arătat interesat să cumpere proprietatea, împreună cu mai mulţi prieteni, printre cumpărători aflându-se şi fosta şefă a DIICOT.

În declaraţia sa, Alin Cocoş a mai arătat că, iniţial, a dorit să vândă terenul de la Snagov cu 200.000 de euro, dar tatăl său i-a spus să îl vândă cu 100.000 de euro mai puţin.

"La una dintre întâlniri a participat şi tatăl meu. Ionuţ Mihăilescu mi-a spus că nu are decât 100.000 de euro, dar a menţionat că printre cumpărători era şi Alina Bica. Tatal meu a acceptat preţul. Ulterior, l-am întrebat pe tatăl meu de ce face acest gest. El mi- a spus textual că are o obligaţie faţă de Alina Bica, de când ea era la ANRP. Ulterior, mi-a spus că obligaţia era legată de o despăgubire primită de Gheorghe Stelian. Am acceptat preţul pentru că tot ce am datorez tatălui meu. Dacă îmi spunea să vând cu 20.000 de euro, aşa făceam", a declarat Alin Cocoş, în faţa magistraţilor instanţei supreme.

Dorin Cocoş a confirmat şi el, în faţa judecătorilor, că i-a spus fiului său că are o obligaţie faţă de Alina Bica şi, dacă este cazul, să-l lase pe Mihăilescu să plătească terenul în rate.

Totodată, la termenul de vineri, avocaţii Alinei Bica au solicitat judecătorilor să dispună audierea Elenei Udrea în calitate de martor, pentru a arăta dacă SRI a pus presiune pe fosta şefă a DIICOT.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-09

In legatura cu acest articol...

Fostul consilier al Alinei Bica a recunoscut acuzaţiile din dosarul ANRP

Alina Bica şi Şerban Pop rămân în arest preventiv. Cei doi, acuzaţi de luare de mită
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine