2020-06-01 17:05

Alina Bica a plecat şi ea din Costa Rica. În ce ţară se află acum fosta şefă a DIICOT

 |  10:00
Alina Bica a plecat şi ea din Costa Rica. În ce ţară se află acum fosta şefă a DIICOT

Alina Bica a plecat și ea din Costa Rica. Mai mult, se pare că ar fi plecat chiar înaintea Elenei Udrea.

Potrivit informațiilor antena3.ro, fosta șefă a DIICOT a plecat cu o zi înaintea Elenei Udrea și s-ar afla în Spania. Alina Bica s-a înscris în baroul din Madrid, plecarea ei din Costa Rica fiind confirmată de autorități.

Elena Udrea a transmis, pe Facebook, primul mesaj după sosirea în România. Ea a anunțat că a renunțat la statutul de refugiat din Costa Rica. Aceasta a făcut precizări importante legate de motivele pentru care a venit în România și a explicat cum a ajuns în țară.

„Da, m-am intors in Romania.

Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare.

Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate.

Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul sa ma pot intoarce.

Vreau sa imi cresc copilul acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi.

Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu.

Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul.

Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere!

Doamne, ajuta!

P.S. Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul,” este mesajul Elenei Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

PATRIOT
10 Iul 2019

Nu mi-a venit în gând că și hoția la politician este un meșteșug tradițional, național romanesc. Cum sa nu fi patriot, iubitor de țara și de neam când America de sud este o a doua casa. ( Averea este pusa la adăpost ) Iubesc Romania !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine