2020-07-05 21:13

Alina Bica face PLÂNGERE PENALĂ împotriva Laurei Kovesi

 |  22:35
Alina Bica face PLÂNGERE PENALĂ împotriva Laurei Kovesi

Fostul procuror-șef al DIICOT Alina Bica face o plângere penală, iar în aceasta se găsesc o serie întreagă de lucruri în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi și pe unul de șefii de secție, Gheorghe Popovici.

"Am acceptat să intervin în această seară pentru a sublinia că această plângere penală nu are legătură cu procesul de selecție în care doamna Kovesi se află în raport cu Parlamentul European.

Prima dată această pângere a fost formulată în luna iunie 2018. Prin urmare, la vremea respectivă doamna Kovesi nu anuntase nicio intenție cu privire la o eventuală candidatură, nu se purtau discuții legate de calități pe care domnia sa le-ar fi avut în anumite dosare.

Eu am formulat această plângere la vremea respectivă deoarece în dosarul penal cu pricina am fost arestată nelegal 80 de zile. La finalul procesului am fost declarată nevinovată, am formulat plângere împotriva doamnei Kovesi și împotriva domnului Popovici pentru represiune nedreaptă și cercetare abuzivă", a apus Alina Bica la Antena 3.

osta șefă a DIICOT spune că va cere 2 milioane de euro daune morale.

"Am formulat o completare la plângerea penală pe care am depus-o în iunie 2018. Mă constitui parte civilă împotriva ei și a domnului procuror Popovici. Vreau să subliniez că acest procuror Popovici a fost cel care m-a investigat și care m-a trimis în judecată în toate cele trei dosare. Este cel care a făcut presiuni împotriva martorilor din dosare și care a servit-o pe doamna Kovesi așa cum a dorit domnia sa.

Am cerut despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro și am cerut instituirea de măsuri asiguratorii pe bunurile mobile, imobile și financiare ale celor doi", a subliniat Bica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

FREACA MENTA
20 Feb 2019

CURVELE VESTITE ALE INTREGULUI ARDEAL
ANONIM
21 Feb 2019

In Romania toti hotii si borfasii fac plangeri penale procurorilor. Pe ce bani stau curvele astea de peste un an in COSTA-BICA ??????????
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
21 Feb 2019

stau pe banii care i-au furat de la guvernul BOC mafia portocalie si stau in vilele lui Cozmanca altul ca ele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz