2019-12-15 17:30

Alina Bica, internată în stare gravă

 |  19:41
Alina Bica, internată în stare gravă

Avocata Alinăi Bica a declarat că fosta şefă DIICOT se află internată în stare gravă în Spitalul Penitenciarului Târgşor. Ea nu poate fi transportată la un alt spital în acest moment.

Totodată, avocata Laura Vicol a evidenţiat că Alina Bica i-a mărturisit că nu doreşte să îşi facă stregie de apărare pe baza afecţiunile sale medicale, însă realitatea este că fostă şefă a DIICOT „nu este bine”,scrie Ştiripesurse.ro.

Iată ce precizează Laura Vicol: „Este internată de mai bine de o săptămână, iar transportarea de la Targsor la Bucureşti este extrem de dificilă în aceste condiţii. Medicii au preferat să o ţină în continuare internată. Nu ne-am creat o strategie de apărare victimizând clientul. Doamna Bica este un om nevinovat şi nu mi-ar permite să mă folosesc de starea medicală indiferent ce strategie aş aborda în apărare. A slăbit îngrozitor de mult. Nu este bine ”

Alina Bica se afla în stare de arest preventiv la Penitenciarul Targsor, pentru cel de-al treilea dosar în care aceasta a fost trimisă în judecată în ultimul an. Recent, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul Alinei Bica, decizia nefiind însă definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-23

In legatura cu acest articol...

Alina Bica, plasată în arest la domiciliu

Alina Bica a dezvăluit informaţii-bombă despre Videanu: „Era arogant.”

Avocat: Alina Bica a cedat. Dacă îşi pune în cap să se omoare, se omoară

Alina Bica, suspendată din funcţie
Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
23 Oct 2015

Tine cura de slabire . A mincat prea mult cu Udrea la Paris . Scoate bani jigodia dracului .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray