2020-07-07 15:14

Altă zi, alt accident pe DN 5. Trei victime, la spital

 |  21:13
Altă zi, alt accident pe DN 5. Trei victime, la spital

După ce sâmbătă o femeie a fost decapitată într-un accident pe DN 5, duminică, un alt accident rutier, pe acelaşi drum naţional, s-a soldat cu trei victime.

De această dată, accidentul s-a produs în localitatea Uzunu, unde un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din București, care se deplasa dinspre București spre Giurgiu, a efectuat viraj pentru a intra într-o benzinărie, pe linie continuă, moment în care a fost acroșat de un auto condus regulamentar de către un bărbat de 42 de ani din București.

Accidentul s-a soldat cu trei victime: șoferul de 32 de ani și o femeie care se afla în mașină cu acesta și o altă femeie care se află în celălalt autoturism, toate victimele fiind transportate la spitale din Capitală.

Una din femei este însărcinată în 6 luni.

Printre primii salvatori ce au acordat primul ajutor s-a numărat un pompier de la ISU Giurgiu, aflat în timpul liber, ce trecea întâmplător prin zonă.

Poliţiştii au constatat că niciunul din şoferii implicaţi în accident nu se afla sub influența alcoolului, deschizând dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz