2019-11-20 20:05

Ambasada SUA, mesaj CRITIC pentru PSD

 |  20:46
Ambasada SUA, mesaj CRITIC pentru PSD

Ambasada SUA la București critică și ea atacurile repetate din ultimele zile ale PSD-iștilor la adresa minorității germane, anunțând că că împărtășește îngrijorările exprimate în acest sens de Ambasada Germaniei.

“Ambasada SUA împărtăşeşte îngrijorările exprimate de Ambasada Germaniei în declaraţia din 5 septembrie”, a scris reprezentanţa diplomatică pe pagina sa de Facebook, distribuind postarea ambasadei Germaniei.

Mesajul ambasadei americane vine după ce miercuri reprezentanța diplomatică a Germaniei a scris, tot pe facebook, că ”acuzaţiile de felul celor formulate în ultimele zile sunt lipsite de orice fundament şi pentru ele nu există justificare. Le mulţumim celor care au luat hotărât poziţie împotriva acestor acuzaţii”.

Ambasada nu îi numește direct pe autorii acuzaţiilor împotriva minorităţii germane din România, dar ultimele două săptămâni au adus atacuri suburbane din partea unor lideri PSD precum Darius Vâlcov, Lia Olguța Vasilescu și Liviu Pop. Până la acest moment, conducerea partidului și a guvernului nu s-a delimitat de nici una dintre declarații. Singura reacție de respingere formală a venit din partea ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, membru ALDE.

Comunicatul integral al Ambasadei Germaniei la București:

”Cu privire la cele mai recente acuzaţii împotriva minorităţii germane din România

Numeroşi politicieni, reprezentanţi ai minorităţilor, ai mediului de afaceri, grupuri ale societăţii civile şi persoane particulare şi-au exprimat în ultimele zilele indignarea cu privire la declaraţiile defăimătoare şi ofensatoare despre minoritatea germană şi au asigurat minoritatea germană de susţinerea lor. Multe dintre aceste reacţii de susţinere au fost transmise direct şi Ambasadei.

Ambasada Germaniei le mulţumeşte în mod expres acestor susţinători. Dorim să profităm de această ocazie pentru a sublinia în mod clar: condamnăm ferm orice formă de discriminare, defăimare sau dușmănie faţă de minoritatea germană şi faţă de oricare altă minoritate din România. Acuzaţiile de felul celor formulate în ultimele zile sunt lipsite de orice fundament şi pentru ele nu există justificare. Le mulţumim celor care au luat hotărât poziţie împotriva acestor acuzaţii”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07Parerea ta...

CIUMA ROSIE
07 Sep 2018

acesti bolsevici din PSD nu numai ca ataca minoritatea germana,dar isi ataca propriul popor deoarece EI NU SUNT ROMANI sunt bolsevici adusi de tancurile sovietice din 1945 nu au niciun fel de legatura cu lumea civilizata Ei se cred pe vremea lui Ana Pauker si se comporta ca si cand am fi in anii 50
CIUMA NAZISTA
07 Sep 2018

Acesti nazisti in frunte cu nazistul sef iohanus ataca poporul roman care a ales democrati un partid capabil si patriot Cititi despre FDGR la wikipedia si o sa vedeti adevarul consemnat in documente oficiale nu dupa spusele unui ambasador de al lui Obamacorupt si subiectiv
ANONIM
08 Sep 2018

Oare de ce această javră ne jigneste in continuare ...ei nu isi vad bârnă din ochi lor(( HARLEMUL))....oare aceasta javra nu s.a săturat de cat este înjurat???
COCINA PSD
08 Sep 2018

acesti ciumati rosii sunt de fapt o mafie tiganeasca bolsevica toti sunt mana in mana cu serviciile rusesti de spionaj anti-NATO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray