2019-08-25 17:26

Ambasadorul Rusiei, TÂLHĂRIT la Sibiu

 |  15:50
Ambasadorul Rusiei, TÂLHĂRIT la Sibiu

Ambasadorul Rusiei în România a avut parte de un incident neplăcut în weekend-ul trecut. Prezent la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu împreună cu soţia, Valery Kuzmin, a fost prădat de hoți. Diplomatului i-a fost furat portofelul în timp ce asista la un spectacol în Piața Mare. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1.200 de lei și 250 dolari, potrivit oradesibiu.ro.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, când ambasadorul Rusiei asista la câteva evenimente din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

''În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu au fost înregistrate cinci plângeri privind infracțiuni de furt (telefoane mobile și portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfășoară activități de identificare a autorilor", a declarat un reprezentat al IPJ Sibiu citat de oradesibiu.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-11Parerea ta...

LEVST.
11 Iun 2018

vorba poetului:" Talharait vei fi de toate,/ Pe saseste, pe muteste,/Far'a prinde chiar de veste,/ De noi s'a noastre neveste"...Ca nu degeaba am lasat-o , singura prin ai Sibii,/ Pe Carmencita, sa-i jumoale si pe morti, dar si pe vii!"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray