2020-08-13 06:33

Ambasadorul SUA, chemat la MAE

 |  15:50
Ambasadorul SUA, chemat la MAE

Ambasadorul SUA, Hans Klemm a fost chemat la sediul Ministerului de Externe după fotografia virală în care s-a afișat alături de steagul secuiesc. MAE a subliniat, legat de fotografia diplomatului american, că "asemenea vizite presupun inclusiv necesitatea înţelegerii şi luării în considerare a posibilităţii existenţei unor sensibilităţi".

"Vizita ambasadorului Hans Klemm în teritoriu se înscrie în atribuţiile curente ale ambasadelor de a se documenta la faţa locului cu privire la realităţile din statul de reşedinţă şi de a avea un dialog cu autorităţile locale. (...) În ceea ce priveşte fotografia la care faceţi referire, asemenea vizite presupun inclusiv necesitatea înţelegerii şi luării în considerare a posibilităţii existenţei unor sensibilităţi. Am transmis aceste considerente partenerilor noştri americani în cadrul unei discuţii cu Ambasada SUA la Bucureşti", se arată în răspunsul MAE, la o solicitare a STIRIPESURSE.RO

MAE îşi exprimă convingerea că "asemenea vizite generează o reprezentare adecvată a realităţilor din România în ceea ce priveşte drepturile de care se bucură persoanele aparţinând minorităţilor naţionale şi modelul de interculturalitate promovat de România, care corespunde întru totul standardelor în materie".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-14Parerea ta...

ANONIM
14 Sep 2016

IN MOD NORMAL UN AMBASADOR TREBUIE SA PROMOVEZE RELATIILE DINTRE CELE DOUA TARI . NU ESTE NORMAL SA SE AMESTECE IN POLITICA INTERNA SAU SA FACA JOCUL ALTOR STATE. DACA NU ERA DIN .....I SE CEREA SA FIE RETRAS DE LA POST....AMBASADORUL SUA DIN REPUBLICA MOLDOVA LA RANDUL SAU A FACUT O DECLARATIE ....SUNTEM O COLONIE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz