2019-07-19 19:54

Ambasadorul SUA, la 3 ani după Colectiv: ”Independența justiției e AMENINȚATĂ”

 |  19:05
Ambasadorul SUA, la 3 ani după Colectiv: ”Independența justiției e AMENINȚATĂ”

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, s-a declarat îngrijorat de modul în care se desfășoară lupta împotriva corupției în România, la trei ani de la tragedia din Colectiv. Ambasadorul a mers astăzi la memorialul Colectiv unde a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor.

„Nu m-aș fi așteptat ca lupta anticorupție să fie slăbită, așa cum s-a întâmplat recent, ca independența justiției să fie amenințată, că va exista un risc și mai mare ca selectarea procurorilor să fie din nou politizată. E ceva ce nu aș fi prezis în urmă cu trei ani. Fără îndoială, ca ambasador american, e un motiv de mare îngrijorare pentru mine personal, pentru ambasada mea, dar și pentru Statele Unite”, a spus ambasadorul Hans Klemm.

El a amintit de solidaritatea pe care a văzut-o după tragedie, din partea populației și a țărilor prietene României, dar și emoția generată de hotărârea românilor de a se opune corupției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31Parerea ta...

ANONIM
31 Oct 2018

Paranoia este prezenta in capul tau non stop A dat foc la club ca sa puna guvernul sau un guvern zero a scapat de 9 dosare penale facand un trok Asubjugat justitia si si a bagat opozantii in puscarie iar tu ambasador de 2 bani apleci urechea in continuare ca sa ti toarne minciuni cu nemiluita ASAambasador mai bine lipsa
ALȚII, AU ALTĂ PĂRERE:
31 Oct 2018

Jurnalistul ROBERT HORVATH: ”HACKERII DE LA ANONYMOUS, MESAJ PENTRU ROMÂNI: E INTOLERABIL SĂ NE FOLOSIȚI PRIETENII MORȚI PENTRU A RĂMÂNE LA PUTERE. „COLECTIV” A FOST OPERAȚIUNEA CU NUME DE COD AM-04K, FINANȚATĂ CU BANI ȘI DE LA ORGANIZAȚII CONTROLATE DE GEORGE SOROS IN SPATELE ACESTEI OPERATII SE AFLA PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS FOSTUL PRIM MINISTRU CIOLOS SI SERVICIILE SECRETE. GRUPAREA DE HACKERI ANONYMOUS, CUNOSCUTĂ PENTRU ATACURILE CIBERNETICE LA ADRESA UNOR GUVERNE SAU INSTITUȚII INTERNAȚIONALE IMPORTANTE, A LANSAT UN MESAJ CĂTRE ROMÂNI. FILMULEȚUL, ÎN CARE CEI DE LA ANONYMOUS PRETIND CĂ AU DOVEZI CĂ INCENDIUL DE LA COLECTIV A FOST PROVOCAT, UNUL DINTRE CEI AFLAȚI ÎN SPATELE TRAGEDIEI DE ACUM UN AN FIIND MAGNATUL AMERICAN GOERGE SOROS, ESTE CONSIDERAT O "POVOCARE DE CAMPANIE".
"SUNTEM ANONYMOUS
31 Oct 2018

ȘI SCOPUL NOSTRU ESTE SĂ VĂ AVERTIZĂM CĂ AȚI UITAT SĂ NE LUAȚI ÎN CONSIDERARE. ACEST LUCRU NU ÎL VOM TRECE CU VEDEREA. MISIUNEA NOASTRĂ ESTE DE A PROTEJA ADEVĂRUL. ROMÂNIA NU A FOST NICIODATĂ PRIORITATEA NOASTRĂ. A SOSIT MOMENTUL SĂ PLĂTIȚI PENTRU IGNORANȚA VOASTRĂ. NE-AȚI UCIS PRIETENII, FĂRĂ SCRUPULE, CA SĂ ÎMPĂRȚIȚI PUTEREA ÎNTRE VOI", AFIRMĂ PERSONAJUL CU MASCA DEFINITORIE PENTRU GRUPAREA DE HACKERI, REFERINDU-SE LA INCENDIUL DE LA COLECTIV. "NU NE PASĂ CUM AȚI MUȘAMALIZAT TRAGEDIA. VREM SĂ ȘTIȚI CĂ NOI ȘTIM CE AȚI FĂCUT. ESTE INTOLERABIL SĂ NE FOLOSIȚI PRIETENII MORȚI PENTRU A RĂMÂNE LA PUTERE ȘI A GUVERNA O ȚARĂ CE NU ÎNȚELEGE NIMIC. V-AM TRIMIS PRIN SURSE SIGURE INFORMAȚII VITALE PENTRU AFLAREA ADEVĂRULUI. AVEȚI IMAGINI VIDEO DOVEDIND CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN AM-04K. SAU COLECTIV, AȘA CUM ÎL NUMIȚI VOI. CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU ASTA? CINE VA RĂZBUNA MORȚII? NICIUNUL. ÎNCEPÂND DIN ACEASTĂ NOAPTE ESTE PROBLEMA NOASTRĂ", CONTINUĂ MESAJUL CELOR CARE PRETIND CĂ SUNT HACKERII ANONYMOUS.
HACKERII SUSȚIN
31 Oct 2018

CĂ AU DOVEZI LEGATE DE FAPTUL CĂ TRAGEDIA DE LA COLECTIV A FOST, DE FAPT, UN PLAN PUS LA CALE ȘI FINANȚAT INCLUSIV DE ORGANIZAȚII CONTROLATE DE GEORGE SOROS. "NU VOM NEGOCIA CU O ȚARĂ DE SCLAVI FĂRĂ CONSIDERAȚIE FAȚĂ DE CEI MORȚI, ASTFEL ÎNCÂT SĂ ASISTĂM CU INDIEFERENȚĂ LA O LOVITURĂ DE STAT. E PRIMA DATĂ CÂND AM INIȚIAT O COLABORARE INSTITUȚIONALĂ PENTRU CA ADEVĂRUL SĂ FIE CUNOSCUT ÎN CAZUL OPERAȚIUNII AM-04K. VOM TRIMITE O DOVADĂ A FAPTULUI CĂ CEI DIN COLECTIV AU FOST UCIȘI. ȘTIM DETALII PRIVIND ÎNTREGUL PLAN", SUSȚINE AUTORUL MESAJULUI. ȘTIM DETALII CU PRIVIRE LA TRANZACȚIILE BANCARE FĂCUTE ÎNAINTE DE EVENIMENTE.
ȘTIM DE UNDE
31 Oct 2018

AU VENIT BANII ȘI PENTRU CE AU FOST FOLOSIȚI. AM URMĂRIT TRASEUL ACESTORA DIN ORGANIZAȚII CONTROLATE DE GEORGE SOROS, CARE AU FINANȚAT, DE ASEMENEA, INVESTITURA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN FUNCȚIA DE PREMIER. NU ESTE PROBLEMA NOASTRĂ CĂ AȚI ACCEPTAT ACEASTĂ REGIE. ȘTIM, DE ASEMENEA, CĂ DOCUMENTE, VIDEO, MĂRTURII ȘI ALTE DOVEZI ESENȚIALE AU INTRAT ÎN POSESIA DEPARTAMENTULUI DE PROTECȚIE INTERNĂ AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE DIN ROMÂNIA, CARE A FOST DESFIINȚAT PRINTR-UN ORDIN AL PRIM-MINISTRULUI VOSTRU DACIAN CIOLOȘ. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ACESTE INFORMAȚII CLASIFICATE? DE CE AU FOST UCIȘI PRIETENII NOȘTRI? CINE I-A UCIS? AM VĂZUT CUM FOLOSIȚI MORȚII ÎN LUPTE POLITICE MURDARE".
MESAJUL PIRAȚILOR
31 Oct 2018

INFORMATICI SE ÎNCHEIE CU UN AVERTISMENT:"ROMÂNIA, DIN ACEST MOMENT AVEȚI LA DISPOZIȚIE 10 ZILE PENTRU A RĂSPUNDE ACESTOR ÎNTREBĂRI. DACĂ VOI NU SUNTEȚI CAPABILI DE ACEST LUCRU, NOI SUNTEM.VREM CA VINOVAȚII ȘI COMPLICII LOR, CEI CU MÂINILE PĂTATE DE SÂNGE SĂ PLĂTEASCĂ!".
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Noi 2018

bai frate toti aveti ce aveti cu ambasadorul USA.....omul spune adevarul ca avem probleme cu justitia//din 1990 toata lumea vede chestia asta .Si ca fapt divers ambasadorul exprima pozitia conducerii USA,chiar daca ar fi alt ambasador tot acelasi mesaj ar spune..Bineinteles ca nu e USA o tara a perfectiunii dar odata ce suntem parteneri strategici cu ei trebuie sa respectam parerea lor..si inclusiv europenii spun aceeasi chestie depre noi cu toate ca mai nou Europa si USA au diferente de opinie pe diverse subiecte
MEY CUCUVEA!
01 Noi 2018

CUTRE/CURVE MARI ȘI LICURICII ĂȘTIA! DAR, NU NUMAI EI...TOȚI - DICTATORI SAU ”DEMOCRAȚI” - MERG PE-ACEEAȘI LINIE = RE-AȘEZAREA ”STRATEGICĂ” A ȚĂRILOR DUPĂ BUNUL LOC PLAC ȘI JAFUL ÎN PRIVINȚA RESURSELOR ACELOR ȚĂRI, MAI ALES A CELOR DIN FOSTUL BLOC COMUNIST ! Dacă nu ți-aș fi citit aproape toate mesajele de pe net, aș fi spus că faci JOC DUBLU UNEORI SAU, ca să nu intre lumea în deznădejde - adică la murat - mai bagi și tu o ”apartenență” năucitoare cu una din cutrele-curve politice, de pe la noi, anunțând CA ȘI CUM S-AR ÎNTÂMPLA...pușcăria sau retragerea unor personaje malefice de pe la noi!
REFLECȚIE PT.CUCUVEA
01 Noi 2018

”PRĂBUȘIREA UNIUNII SOVIETICE N-A FOST AȘA CUM SE CREDE, UN EVENIMENT BRUSC, PETRECUT PESTE NOAPTE. Chiar dacă noi, alături de ceilalţi spectatori ai acelui moment, am fost luaţi pe nepregătite, simţind cumva că istoria se accelerează. În fapt, întreaga serie de evenimente A FOST PARTE A UNUI PLAN EXTREM DE BINE ARTICULAT. PERSONAJUL CENTRAL a fost un agent anglo-israelian pe numele său MIHAIL GORBACIOV. Contextul era unul deosebit de tulbure. Cea mai mare ţară socialistă a momentului începuse să gâfâie. Economia sa, care de multă vreme rula în gol, dădea semne clare de epuizare. Teoretic se putea trece peste asta, ridicând tirania şi forţând o nouă utopie socialistă. Practic însă, indicatorii nervozităţii sociale erau într-o zonă considerată la unison extrem de periculoasă. Riscurile erau multiple pentru întregul sistem mondial. De la probabilitatea instabilităţii necontrolabile în jumătate de lume până la soarta neclară a arsenalului nuclear rusesc, toate erau teme profunde pe care factorii de decizie le puneau în balanţă pentru a putea depăşi impasul. Aşa a apărut momentul zero, sub forma întâlnirii de la Malta, aşa s-a parafat foaia de parcurs a noului context politico-economic şi-aşa, la grămadă, ne-a venit şi nouă „porţia de libertate”.
CEEA CE S-A îNTâMPLAT
01 Noi 2018

ştiţi prea bine: o serie de spectacole grandioase, în care ţările se eliberau de sub „teroarea comunistă” cu binecuvântarea şi sub supravegherea strictă a ruşilor, cei care aduseseră „lumina comunismului” în partea de lume care le fusese alocată. Reţineţi însă că întreaga problemă fusese generată de imposibilitatea economiilor socialiste de a mai funcţiona - chiar şi aparent - la un nivel cât de cât optim. Chiar dacă fusese elaborat cu mult timp în urmă, planul avea multe zone gri. În acelaşi timp însă, s-a pariat pe faptul că nu vor fi probleme majore întrucât POPOARELE DIN STATELE SOCIALISTE VOR FI CONCENTRATE PE ATÂT DORITA ”IMPLEMENTARE A BUNĂSTĂRII OCCIDENTALE”. Şi, după cum s-a observat, atârnarea unui morcov în faţa măgarului a rezolvat problema tracţiunii în direcţia dorită. Fostele ţări socialiste au mers în direcţia prognozată având în ochi atât „minunata lume occidentală” sub forma morcovului, cât şi „oaia neagră” iugoslavă rezultată dintr-un scenariu pus în scenă destul de pripit, dar care şi-a jucat perfect rolul bâtei ameninţătoare. TEORETIC, SE ÎNCHEIASE ”UTOPIA COMUNISTĂ”. PRACTIC ÎNSĂ, TOTUL ABIA ÎNCEPEA.
UNIUNEA SOVIETICĂ
01 Noi 2018

n-a fost un stat comunist. A FOST UN EXPERIMENT PUS LA CALE DE SPIONAJUL GERMAN DIN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL ȘI MARII GRANGURI FINANCIARI DE PE WALL STREET. CELE DOUĂ SĂGEȚI în linia întâi au fost, după cum bine se ştie, LENIN DIN PARTEA GERMANĂ ȘI TROȚKI, DIN ZONA AMERICANĂ. Astfel a fost finanţată aşa-zisa revoluţie şi aşa s-a instaurat regimul marxist în Rusia. Mai degrabă, tot ceea ce s-a întâmplat a ţinut de hazard, de un tragic joc hilar al istoriei menit parcă a trage întregii omeniri un semnal de alarmă asupra pericolelor tembelei ideologii marxiste. De asemenea, vom spune că PRĂBUȘIREA UNIUNII SOVIETICE N-A ÎNSEMNAT ÎNCHEIEREA SOCOTELILOR PE CARE OMENIREA LE-A AVUT CU MARXISMUL CI, CULMEA, INTRAREA ÎN ADEVĂRATA EPOCĂ MARXISTĂ! Mulţi dintre dizidenţii sovietici care părăseau URSS-ul, după perioada normală de „aclimatizare” în Occident, aveau bănuieli stranii. Iniţial şi le inhibau, apoi le discutau pe un ton şoptit pentru ca, în final, să le discute la vedere. Ce se întâmpla? Înţelegeau că „societatea liberă” pe care-o marketa Occidentul era în fapt una care se îndrepta cu voioşie spre idealurile tătucului Marx şi, vorba bancului, a soţiei sale Engels.
PRIVIND RETROSPECTIV
01 Noi 2018

vom constata cu stupoare că ÎN ANUL DE GRAȚIE 1989, NU DOAR SOCIALISMUL SE AFLA ÎN IMPAS, CI ȘI CAPITALISMUL OCCIDENTAL. De partea socialistă a barierei aveam tot mai desele crize de aprovizionare cu bunuri şi servicii absolut necesare subzistenţei, în timp ce pe partea „capitalistă” erau probleme legate de suprasaturarea pieţelor şi foamea de noi pieţe de desfacere. De-aceea, criza socialistă a fost în fapt gura de oxigen care lipsea spaţiului occidental. Câştigându-se pieţe noi s-a putut perpetua modelul economic occidental care, beneficiind de vânt din pupă, a condus la continuarea evoluţiei şi pe plan ideologic. Astfel, ÎN PARALEL CU ACAPARAREA FRAGILELOR ECONOMII ESTICE, S-A MERS MAI DEPARTE PE TĂRÂMUL IDEOLOGIC TRASAT DE ȘCOALA DE LA FRANKFURT: CORECTITUDINEA POLITICĂ, SEXO-MARXISMUL ȘI MODELELE CULTURALE PROPOVĂDUITE ÎNCĂ DE PE VREMEA TICĂLOSULUI BELA KUN SAU A EXTREMISTEI ROSA LUXEMBURG. SPĂLAREA PE CREIER A FUNCȚIONAT DE MINUNE.
IATă-NE AJUNşI
01 Noi 2018

în prezent unde întregul tembelism pare dus la extrem. Peste tot în lume corectitudinea politică deturnează personalităţile bieţilor „educaţi” pe care-i condamnă la idealuri iluzorii. Pe plan economic, utopia comunistă a tătucului Marx se pune la punct pas cu pas. ATENȚIE AICI: „Comunismul va apărea în cea mai dezvoltată ţară capitalistă a lumii, în mod paşnic, prin concentrarea la vârf a capitalurilor în transnaţionalele care depăşesc statul, statul devenind un duşman”. Citind acest pasaj din Marx şi văzând structura economică a lumii de azi am putea spune că Marx a fost un profet. Fals! În fapt zicerea lui Marx nu e profetică, ea este parte a unei foi de parcurs care, de-a lungul ultimelor secole a fost pusă cu sfinţenie în practică. Zece companii multinaţionale gigantice sunt responsabile pentru falsa bunăstare de care avem parte în magazine. Puzderia de mărci are la bază câteva nume pe care le ştiţi, dar nu le conştientizaţi puterea: Nestle, Procter&Gamble, Johnson&Johnson, Unilever, Mars, Kelloggs, Pepsico, Coca Cola, Kraft. Asta-i partea vizibilă. Mai în spate sunt alţi giganţi aflaţi însă în aceleaşi mâini: Cargill, Bunge, ADM sau Monsanto(acum Bayer).
TOTUL ARATă EXACT
01 Noi 2018

aşa cum a dictat taica Marx: transnaţionale concentrând capitalurile pentru care statul este un duşman. Şi-atunci, probabil vă întrebaţi, care-ar putea fi aliaţii acestor giganţi? De bună seamă iluminaţii globalişti pe care-i finanţează. Iar asta nu se-ntâmplă de ieri de azi, ci de o groază de vreme. Cum credeţi c-a apărut Comisia Trilaterală? Dar influentul CFR(Council on Foreign Relations)? Vă gândiţi că o necesitate mondială le-a făcut să apară din nimic? Fals. Studiaţi biografia lui David Rockefeller şi-o să înţelegeţi mai bine cam cum e treaba cu „imaculatele concepţii” ale organizaţiilor de presiune ale politicii contemporane. Să lăsăm totuşi de-o parte controversele care ne pot arunca în ochii ignoranţilor la „gunoiul” denumit arbitrar „teoria conspiraţiei”. N-are sens să stăm şi să apărăm poziţii aşa-zis controversate din istorie atâta vreme cât avem prezentul la îndemână şi, în locul căutării prin surse de multe ori obscure şi ascunse în uitare, putem da o privire pe geam. Să deschidem fereastra, aşadar.
CONSTATăM O MÂNĂ
01 Noi 2018

DE GIGANȚI care CONCENTREAZĂ APROAPE ÎNTREGA ACTIVITATE ECONOMICĂ A LUMII, care „desenează” cum vor globul pământesc. Avem noi, stăpânii, interes în „zona X”? Un emisar de-al nostru este trimis pentru a le comunica oficialilor „zonei X” despre interesul stăpânilor. Cei de-acolo au două alternative: ori instaurarea „democraţiei” pe cale paşnică, ori printr-un război sau o revoluţie colorată. De instaurat oricum se va instaura, dar modul în care se face este decis de bietele victime. Dacă au atitudine de sclavi se face paşnic, dacă îndrăznesc să arate vreun dram de demnitate, aceasta le va fi tratată cu bombe sau războaie civile. SCENARIILE SUNT DEJA SCRISE, iar punerea oricăruia în aplicare e o chestiune care ţine strict de birocraţie şi organizare, lucruri optimizate admirabil. Însă, ceea ce e mai puţin vizibil ochiului neexperimentat e faptul că ÎNTREAGA ECONOMIE A ”TRANSNAȚIONALELOR” ESTE ÎN FAPT, UNA DE SORGINTE SOCIALISTĂ. Singura diferenţă e că STĂPÂNUL NU E STATUL, CI GRUPUL OBSCUR DIN SPATELE SCENEI .
ÎN FAPT, PENTRU SCLAV
01 Noi 2018

nu prea contează dacă stăpânul e un stat sau un particular, obligaţiile sale sunt aceleaşi. Pentru STĂPÂNUL DE AZI însă, OBLIGAȚIILE de bază SUNT DOUĂ: prima e cea DE A IEȘI DIN SCENĂ, DE A NU FI VIZIBIL, iar cea de-a doua DE A-I ASIGURA SCLAVULUI ILUZIA LIBERTĂȚII, a utopiei că tot ceea ce i se-ntâmplă are la bază propriile sale decizii. De-aici ne vine întreg spectacolul. ŞȚIȚI CARE-I FABRICA BUNĂSTĂRII LUMII DE AZI? O ştie toată lumea, E CHINA. Paradisul produselor de toate formele şi culorile. Acolo, la capătul aceleiaşi benzi de producţie ies câte 4-5 „mărci” concurente pe care se bat consumatorii. Preferi un laptop Dell sau un HP? Sau poate un Lenovo? Aşa-i că unul ţi se pare mai bun în timp ce altul pare mai prost? E logic, doar se fac pe-aceeaşi bandă. Ţi se pare mai cool un iPhone? Aşa-i că-ţi îmbunătăţeşte statutul? La fel cum pe altul, un Samsung îl face să prindă aripi. Fantastic, doar că toate sunt făcute din acelaşi plastic, au aceleaşi circuite electronice, aceleaşi memorii şi, în fapt, aceleaşi funcţii. Doar percepţia e diferită, iar asta e treaba băieţilor de la marketing.
CE-I MARKETINGUL?
01 Noi 2018

EVOLUȚIA naturală a PROPAGANDEI, cea CARE-I FACE PE OAMENI SĂ FIE MÂNDRI DE SCLAVIA PE CARE-O SUPORTĂ. DIFERENȚA DINTRE UN BOU PESIMIST ȘI UNUL OPTIMIST E ACEEA CĂ BOUL OPTIMIST E MÂNDRU. Chiar dacă fac acelaşi lucru, optimistul o face cu plăcere şi cu credinţa că, dacă-şi va face datoria, la momentul oportun, el va fi cel care va da cu biciul. E o chestiune perfect realizabilă în măsura în care respectivul bou optimist se va putea transforma de-a lungul scurtei sale vieţi în om. Altfel sfârşitul îi va fi tot la abator. Ceea ce însă scapă acestei perfecţiuni a sistemului este faptul că, ÎN MOMENTUL ÎN CARE SE AJUNGE LA SATURAREA PIEȚELOR ÎNCEPE ȘI SFÂRȘITUL SĂU. FALSA CONCURENȚĂ doar MASCHEAZĂ POZIȚIA MONOPOLISTĂ. PROBLEMELE MONOPOLULUI sunt cunoscute tuturor: în final, CONDUCE LA STAGNARE ȘI LIPSĂ DE EFICIENȚĂ. Asta s-a întâmplat cu TOATE ECONOMIILE MONOPOLISTE.
ŞI ASTA SE VEDE
01 Noi 2018

limpede acum peste tot în lume: produsele sunt mult mai proaste, iar diversificarea, de cele mai multe ori, presupune doar schimbarea etichetei şi a culorii, în spate aflându-se acelaşi lucru. De ce? Pentru că aşa e optim. ECONOMIA MONDIALĂ ESTE LA ORA ACTUALĂ UNA PUR SOCIALISTĂ. Acesta-i şi motivul pentru care vedeta lumii de azi e China socialistă. Modelul ei se integrează perfect modelului mondial. Acum se văd limpede problemele care abia se întrezăreau prin anii 70. Hiper-concentrata economie mondială merge strict pe acelaşi drum pe care au mers economiile ţărilor socialiste. Totul se accelerează, iar finalul nu e departe. ÎN MAXIM CÂȚIVA ANI VOR APĂREA PROBLEMELE DE APROVIZIONARE, CREȘTEREA TIRANIEI, ș.a.m.d. Sunt elemente normale generate strict de modelul centralizat care, ÎN PLUS, MAI VINE DE DATA ACEASTA LA PACHET ȘI CU OPTIMIZAREA PROFITULUI – ELEMENT CARE ACCELEREAZĂ CALEA SPRE DEZASTRU. De-aceea toate fenomenele negative se accelerează, de-aceea roata se învârte din ce în ce mai repede. E roata deşertăciunii care, pe moment ne ameţeşte. Dar nimeni nu e scutit de deraierea generată de implacabila forţă centrifugă. REȚINEȚI BORNA KILOMETRICĂ PE CARE V-O SPUN AZI: 2025. MAI SUNT DOAR ȘAPTE ANI! ”
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Luaţi de la ambasador Nici nu a trecut luna de miere, că noul ambasador al SUA, Hans Klemm, a sărit la gâtul gros al corupţiei din ţara noastră. În discursul susţinut marţi la conferinţa „The Case for Investing in Romania”, organizată de Camera de Comerţ Americană, Klemm i-a avertizat pe liderii de la Bucureşti să lase în pace borcanul cu miere, a se citi afacerile cu banii statului
13 Oct 2015 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray