2020-03-30 12:56

AMENDĂ pentru primul MALL din Sibiu. A fost inaugurat fără autorizație de securitate la incendiu

 |  16:46
AMENDĂ pentru primul MALL din Sibiu. A fost inaugurat fără autorizație de securitate la incendiu

Primul mall din orașul Sibiu a fost amendat cu 50.000 de lei la scurt timp după inaugurare. Și asta pentru că a fost deschis fără autorizație de securitate la incendiu, scrie hotnews.ro.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au declarat că sediul primului centru comercial din orașul Sibiu a fost verificat joi, imediat după inaugurare.

Centrul comercial a fost inaugurat joi, când au și apărut primele probleme. O farmacie a fost inundată la câteva ore de la inaugurare, reprezentanții centrului comercial declarând, pentru Mediafax, că s-a spart o conductă. "S-a spart o conductă la o farmacie de la parter. Asta s-a întâmplat, am rezolvat problema. Se putea întâmpla oricând”, a spus un reprezentant al mall-ului.

ISU Sibiu anunța joi că a fost emis avizul de securitate la incendiu în data de 23 august 2019, iar în 13 noiembrie, miercuri, cu o zi înainte de inaugurare, operatorului economic i-a fost comunicat că în urma verificărilor făcute de ISU Sibiu în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu.

"Recepția nu a fost admisă. În aceeași zi, reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, spuneau reprezentanții ISU Sibiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-15Parerea ta...

BORFAș
16 Noi 2019

De ce stergeți mesajele trimise...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine