2019-10-17 13:21

UPDATE. AMENDĂ RECORD pentru un nesimţit de ŞOFER francez care a intrat cu JEPP-UL pe plaja din Vama Veche

 |  12:25
UPDATE. AMENDĂ RECORD pentru un nesimţit de ŞOFER francez care a intrat cu JEPP-UL pe plaja din Vama Veche

Un şofer a fost amendat, sâmbătă, cu 10.000 de lei, după ce a intrat cu maşina de teren pe o plajă din Vama Veche.

UPDATE. Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 42 de ani, este francez, dar este domiciliat în Bucureşti.

Ulterior, şoferul a pătruns cu maşina de teren în apa mării, scrie Mediafax. Autoturismul a rămas blocat chiar pe malul mării, iar turiştii care au trecut prin zonă s-au fotografiat cu maşina respectivă. În cele din urmă, autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unei wolle.

El a fost amendat de către poliţişti cu 10.000 de lei, iar dacă plăteşte amenda în termen de 48 de ore are de achitat doar 5.000 de lei.

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea maşinilor. Aceste fapte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-03Parerea ta...

DADDY
04 Iun 2017

animalul francez se crede Acest animal francez - porc tanar de 42 ani (?) - se crede, si nu greseste prea mult, intr-o colonie Africana unde ra.ha.tul din metropola poate face orice, nepedepsit ... Sa-i arate Politia Romana ca nu este asa ... data viitoare poate incearca aceasta "figura" la Nisa, Cannes sau Cape d'Antibes sa vada cum il trateaza Politia franceza !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray