2019-10-14 06:46

AMENDAT pentru că i-a făcut “SCLAVI” pe jandarmi pe FACEBOOK

 |  10:34
AMENDAT pentru că i-a făcut “SCLAVI” pe jandarmi pe FACEBOOK

Un bucureştean a fost amendat cu 900 de lei după ce a postat pe Facebook mai multe mesaje în care îi jigneşte pe jandarmi, numindu-i pe aceştia, printre multe altele, "sclavi".

Amenda a fost dată de Jandarmeria Română, după ce bărbatul a postat pe Facebook, în 22 noiembrie, un mesaj în care aduce jigniri la adresa jandarmilor prezenţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie când a avut loc audierea liderului PSD, Liviu Dragnea.

"A postat în mediul virtual, pe pagina personală a reţelei de socializare Facebook Cristian-Mihai Dide cu acces publicului, expresii jignitoare şi vulgare la adresa lucrătorilor Jandarmeriei Române care şi-au desfăşurat activitatea la sediul DNA în data de 21.11.2017, lezând demnitatea şi onoarea instituţiei Jandarmeriei Române", se arată în procesul verbal întocmit la sediul unităţii de jandarmi, în lipsa bărbatului amendat, după accesarea paginii de Facebook a acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-12Parerea ta...

@ CUCUVEAUA....
12 Dec 2017

Oare cu ce a gresit ...cand nu au fost in stare sa protejeze amenajarea primăriei.. .cand au facut scapat un individ ce a lovit un om, fara a fi verificat...si astfel nu exista dovada ca a lovit cu un box .. .cand accepta demonstratii a oamenilor.. .inclusiv politici FARA AUTORIZAȚII DE MITING !!! ORICE OM SĂNĂTOS II CONSIDERA ASTFEL ....LA MULTE SUCCESURI JANDARMERIA ROMANA ÎN ROLUL DE FIGURATIE ...ALATURI DE POLITIA ROMANA
AI DREPTATE
12 Dec 2017

Jandarmerie ,ai gresit din nou TRebuia legat cu catuse si dat drumu cand si o vedea ceafa fara oglindaIndivizii astia sund dementi Fac intruniri fara autorizatie si sunt legionari Dar legionari prosti
LEVST.
12 Dec 2017

mai sus ,LevSt.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray