2020-08-13 06:28

Ample percheziţii la persoane bănuite de braconaj cinegetic folosind arme deținute ilegal

 |  09:29
Ample percheziţii la persoane bănuite de braconaj cinegetic folosind arme deținute ilegal

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a anunţat că polițiștii prahoveni desfăşoară, joi, mai multe percheziții domiciliare la persoane bănuite de braconaj cinegetic folosind arme deținute ilegal.

Sursa citată a menţionat, într-un comunicat de presă, că zece percheziții la care participă și jandarmi au loc în orașul Boldești — Scăeni și în comunele Plopu și Podenii Noi, ele vizând domiciliile unor persoane bănuite de deținere de arme letale fără drept, uz de arme letale fără drept și braconaj cinegetic.

Anchetatorii susţin că, „în perioada octombrie — decembrie 2015, cei în cauză ar fi desfășurat partide de vânătoare ilegale în mai multe zone din județul Prahova, împușcând căpriori și mistreți cu arme de foc letale deținute fără drept”.

Polițiștii urmează să pună în executare zece mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz