2020-02-19 12:29

ANAF evacuează Antena 1 și Antena 3

 |  18:24
ANAF evacuează Antena 1 și Antena 3

ANAF pune în aplicare decizia de evacuare a posturilor de televiziune și angajaților Antena 1 și Antena 3 din clădirea de pe Șoseaua București-Ploiești peste cinci zile.

Mihai Gâdea nu-şi poate explica de ce s-a ajuns la aşa ceva.

"Am întrebat în mod repetat, putem să plătim chirie? Dacă ceilalţi de la celelalte televiziuni pot, noi putem plăti chirie? Suntem singurii care plătim taxe şi impozite. Am încercat să fim impecabili. Dacă nu putem închiria şi banii noştri nu sunt buni, putem face un calendar de evacuare? Pentru cei care vor să transmită ceva pentru Antena 3, înscrieţi-vă pe mail", a spus Gâdea, citat de Stiripesurse.ro.

Radu Tudor a anunţat că telespectatorii Antenei 3 sunt alături de instituţie. "Sunt oameni care vor să vină aici. O telespectatoare din Spania vrea să vină aici", a anunţat Tudor.

La rândul ei, Alessandra Stoicescu deplânge situaţia creată şi atacă dur. "Noi vrem să plătim bani. Am trimis zeci de hârtii. Au venit să legitimeze oamenii. Nu aşa se face".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-15Parerea ta...

RONI
16 Feb 2016

De ce nu v-ati mutat pana acum?Proprietarul face ce vrea cu turnul .Voi sunteti ziaristi?Sunteti slugi ale unui puscarias,ale mafiei politice .Voi nu ar trebui sa primiti licenta si sa faceti tv.Voi impreuna cu alte tv si ziare ati incercat sa distrugeti Romania si sa o predati mafiei.Vor urma si alte slugi ale mafiei politice si ale tiganilor,ungurilor ,mafiei economice.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine