2020-08-11 16:32

ANAF-ul revine în forță: se pregătește Operațiunea Venus

 |  17:50
ANAF-ul revine în forță: se pregătește Operațiunea Venus

Fiscul începe, din 26 februarie 2016, acțiunile de monitorizare și control la nivel național ale comerțului cu flori și plante ornamentale, a unităților de alimentație publică și a saloanelor de înfrumusețare.

Operațiunea ”Venus” își propune diminuarea evaziunii fiscale în comerțul cu flori și plante ornamentale, încurajarea importatorilor, a deținătorilor de depozite, a producătorilor și a comercianților engros și en detail ca să-și organizeze mai riguros activitatea economică, evidențele financiar-contabile și fiscale. Un alt obiectiv este creșterea gradului de conformare fiscală, inclusiv prin utilizarea aparatelor de marcat electronice.

”Este doar una dintre acțiunile majore la nivel național pe care Direcția Generală de Antifraudă le va iniția periodic în scop preventiv, respectiv pentru creșterea nivelului de conștientizare și, implicit, de conformare fiscală a unor activități economice în care colectarea taxelor și impozitelor este deficitară.

Stabilirea calendarului, a modului de acțiune, identificarea categoriilor de contribuabili și a activităților cu risc fiscal au la bază analiza informațiilor și a datelor disponibile la nivel central, rezultatele unor acțiuni anterioare, dar și propuneri ale direcțiilor regionale antifraudă, adaptate specificului local.” transmite ANAF într-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-25Parerea ta...

BINE, BINE...
24 Feb 2016

dar cu BURUIENILE-ALEA EXTINSE CARE-AU CRESCUT ÎN INFRACȚIONALITATE DE S-AU FĂCUT COPACI sau adevărate PLANTE CĂȚĂRĂTOARE... PE UNDE SUNT? N-am văzut COASA deasupra capului ori rădăcinii lor. Unde mai pui că unii, sunt fugiți bine-merci prin străinătate, alții, mai ”proști” sau prea încrezători în SISTEMUL TICĂLOȘIT ori drapelați cu INTERESUL ”NAȚIONAL”, AU TURNAT ȘI-AU ADUNAT PE LA DNA pe alți și alți fârtați de (ră)scruce întru furăciuni...lăsați apoi, ca prizonierii de război ”la vatră”, unii - sub c-trol judiciar că-s ”obosiți” de-atâta devalizat pe banii Statului, nu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz