2020-06-07 00:38

Anchetă a Poliţiei. Persoane necunoscute au aruncat prin geamul unei case cu o sticlă incendiară

 |  08:25
Anchetă a Poliţiei. Persoane necunoscute au aruncat prin geamul unei case cu o sticlă incendiară

Poliţiştii au început o achetă după ce persone necunoscute au aruncat prin geam cu o sticlă incendiară într-o casă din localitatea hunedoreană Şoimuş. Focul a fost stins înainte ca incendiul să se extindă. În urma incidentului, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, nicio persoană nu a fost rănită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, a precizat, că Poliţia a fost sesizată că prin fereastra unei case din localitatea hunedoreană Şoimuş, situată la cinci kilometri de Deva, a fost aruncată o sticlă incendiară.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a ridicat probe materiale. Vorbim despre infracţiunea de distrugere prin incendiere. În momentul de faţă, există un cerc de suspecţi. Vom face cercetări în vederea atât a identificării prezumtivilor autori, cât şi a stabilirii circumstanţelor în care a survenit această infracţiune”, a precizat Bogdan Niţu.

În casă se afla mama proprietarului, care a anunţat imediat Poliţia.

“Mama prietenului meu era în sufragerie, dormea pe colţar, la televizor. La un moment dat, cineva a spart geamul de la dormitor cu o piatră, a aruncat cu o siclă incendiară înauntru şi a fugit. Au luat foc perdeaua şi aşternuturile de pe pat, aşa că femeia a stins focul şi a chemat Poliţia”, a povestit prietenul proprietarului, Raul Locsei.

Proprietarul suspectează că în spatele atacului s-ar afla un fost lider al lumii interlope din Deva, din anul 2000, Ovidiu Ioiescu, zis Pera, care a fost condamnat la cinci de închisoare în dosarul Spumă şi Bibanu.

“Toată povestea începe de undeva de prin septembrie, când prietenul meu, a cărui casă a fost incendiată, nu a vrut să intre în gaşca lui Pera. De Crăciun, a adunat o echipă de băieţi de la Hunedoara şi au sărit toţi să-l bată. Erau prea mulţi martori, aşa că au renunţat. Acum s-a răzbunat. A pus pe alţii să o facă, nu a venit el. Prin 2000, tot aşa făcea, apoi au fost prinşi şi el, şi şeful Poliţiei care îi proteja şi au fost băgaţi toţi la închisoare. Acum încep să facă la fel“, a mai spus prietenul proprietarului, Raul Locsei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine