2020-08-10 21:24

Ancheta Caracal a fost FINALIZATĂ. Mărturia lui Dincă despre Luiza SCHIMBĂ TOTUL

 |  23:19
Ancheta Caracal a fost FINALIZATĂ. Mărturia lui Dincă despre Luiza SCHIMBĂ TOTUL

Vineri, procurorii DIICOT au anunțat că ancheta în Dosarul Caracal a fost finalizată, iar Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pentru uciderea celor două fete. Între timp, detalii cutremurătoare ies la iveală, mărturisite colegilor de celulă chiar de Dincă, după cum transmite RomâniaTV.

Apar date-bombă din dosarul trimis în instanţă. Conform România TV, Gheorghe Dincă a fost monitorizat non-stop, iar din discuţiile cu colegul de celulă au ieşit la iveală dezvăluiri uluitoare. Astfel, Gheorghe Dincă i-ar fi spus colegului de celulă că a ţinut-o pe Luiza Melencu în buncărul de sub garaj timp de o lună, chiar şi atunci câns soţia sa se afla în casă!

Gheorghe Dincă a fost dus din nou, vineri, la DIICOT, unde a stat mai bine de cinci ore. La ieșire, Monstrul din Caracal a făcut un semn revoltător către camerele de luat vederi, putând fii interpretat și ca mesaj pentru cineva: a ridicat degetul mare de la mâna dreaptă, deși era încătușat, spunând că totul este bine.

Rechizitoriul în "Dosarul Caracal" a fost finalizat de procurorii DIICOT şi urmează ca principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, să fie trimis în judecată pentru uciderea celor două tinere. Rechizitoriul va fi trimis pentru confirmare la Procurorul General al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie, Bogdan Licu. Dosarul va fi trimis apoi în instanţă, la Tribunalul Olt, unde va avea loc procesul lui Gheorghe Dincă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

MARCEL
11 Ian 2020

Probabil ca, DINCA ducea fete si la militarii americani.Din acest motiv nu se doreste sa se stie ce facea. Politistul care a discutat cu el fara sa fie inregistrat i-a spus probabil cum sa se poarte si ce sa faca pentru a scapa. NU E NORMAL SI NU TREBUIA SA FIE LASAT SA DISCUTE CU DINCA . ASTA ESTE JUSTITIA DIN ROMANIA. Daca era un amarat nu scapa . LA NOI SE POATE .Din acest motiv Justitia are salarii si pensii...Nesimtite ( CUM A a spus Domnul presedinte BASESCU)
COLABORARE
12 Ian 2020

Inpuscat in cap si toata gasca
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz