2019-10-16 20:01

UPDATE. ANCHETĂ după ce o ELEVĂ de clasa a patra din Târgu Mureş a CĂZUT de la etajul I al ŞCOLII. Copila ar fi rămas paralizată de la gât în jos

 |  18:41
UPDATE. ANCHETĂ după ce o ELEVĂ de clasa a patra din Târgu Mureş a CĂZUT de la etajul I al ŞCOLII. Copila ar fi rămas paralizată de la gât în jos

Poliţia a deschis o anchetă după ce o elevă de clasa a VI-a a căzut de la etajul întâi al Şcolii Gimnaziale nr. 7 Târgu Mureş, pe o fereastră deschisă, în timp ce mergea la ora de sport. Ea a fost a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

UPDATE 20.11. Din ultimele informaţii, conform România TV, copila ar fi rămas paralizată de la gât în jos.

Fetiţa a suferit un politraumatism prin cădere de la înălţime, iar până în prezent nu există indicii că s-ar fi produs o infracţiune.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a căzut. S-a înregistrat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar rămâne a se stabili dacă există elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Deocamdată nu există astfel de date. Poliţia continuă verificările”, potrivit Poliţiei Mureş.

Incidentul s-a produs luni, în pauza de la ora 13.00, când eleva cobora spre sala de sport. ”Ea cobora la ora de sport pe hol şi a căzut pe fereastră deschisă, de la etajul 1, pe o zonă cu nisip. A fost mereu conştientă şi dusă rapid la spital. La şcoală au venit şi părinţii”, a spus Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, Ioan Macarie, conform Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16Parerea ta...

ANONIM
17 Apr 2018

Ce fel de fereastra este acolo! mergi pe hol si cazi pe fereastra ?Cineva trebue sa raspunda!
ANONIM
17 Apr 2018

cineva nu cunoaste cifrele romane...
SOFIA
19 Apr 2018

Era de clasa a VI-a. Sunt din aceeasi scoala. Ea s-a pus pe pervaz si s-a dezechilibrat cazand in gol 4 metrii. Sunt din aceeasi scoala.
SOFIA
19 Apr 2018

P.s. scuze ca am scris de doua ori ca sunt din aceeasi scoala.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray