2020-05-25 15:25

ANCHETĂ după ce persoane necunoscute au încercat să INCENDIEZE sediul PSD Cluj

 |  14:09
ANCHETĂ după ce persoane necunoscute au încercat să INCENDIEZE sediul PSD Cluj

Poliţiştii clujeni fac cercetări după ce persoane necunoscute ar fi încercat în noaptea de joi spre vinery să incendieze sediul PSD din Cluj-Napoca.

Membrii partidului au reclamat că au găsit uşa şi pereţii stropiţi cu benzină, dar şi urmele unor cocktailuri Molotov. "A fost trimis un echipaj de Poliţie la faţa locului şi în prezent se efectuează cercetarea urmând să se dispună măsurile care se impun. Astăzi (vineri – n.r.) s-a primit un apel telefonic prin care s-a sesizat faptul că în cursul nopţii persoane necunoscute au aprins în faţa sediului hârtie sau ziare şi ar fi turnat şi benzină pe uşa de la intrare. Cel mai probabil va fi înregistrată o lucrare penală însă fapta va fi încadrată după ce colegii vor termina cercetările la faţa locului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Carmen Livia Jucan.

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Gabriel Horia Nasra, a declarat pentru News.ro că reprezentanţii partidului au găsit vineri dimineaţa, când au ajuns la sediul formaţiunii, resturi de ziare arse, dar şi recipiente cu benzină cu care s-ar fi încercat să se incendieze imobilul. Nasra a spus că pe sigla partidului a fost ataşată o foaie pe care scrie „PCR”, iar uşa de intrarea în sediul PSD şi pereţii au fost stropiţi cu benzină.

„Noi credem că protestele şi critica sunt normale în democraţie, dar să ajungi să arunci cu sticle cocktail Molotov şi să stropeşti cu benzină sediul unui partid, acestea sunt deja acte extremiste de o violenţă ieşită din comun. Eu sper ca oamenii legii să îşi facă datoria şi să îi găsească pe cei care au făcut aceste lucruri. Nu e normal ca în România anului 2018 oameni cu reale probleme psihice să arunce cu cocktail Molotov în sediul unui partid politic” a spus Gabriel Horia Nasra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-23Parerea ta...

AHA
23 Feb 2018

Asa trebuie facut sa li se dea foc acestei bande de praduitori psd alde.cica toadr nici nu mai edte primit la iasi isr fiul lui debil mental a inceput sa ia suturi la facultatea din iasi unde a fost angajat ilegal.oricum pana la urma vor intra peste acesti sobolani care acum stau ascunsi in gauri.nu mai au curaj sa iasa pe strada.cica dragnea va face puscarie ca berila.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Feb 2018

asta si vor mafiotii astia.....se pare ca totul este o operatiune psihologico-politica..............adica sa spuna ca "poporul roman nu stie sa traiasca in democratie".......deci trebuie o dictatura PSD-ista.......cu mineriade din cand in cand care sa calmeze "drogatii studentii si toti care sunt anti-PSD".......precum se vede avem un parlament cu peste 50% PSD-isti care stau in 3milioane de votanti..........CUM DRACU E MAJORITAR UN PARTID CARE PER TOTAL ARE VOTANTI ARE SUB 30%---????????????????????????????---
ANONIM
23 Feb 2018

CE NU INTELEG CETATENII RO SARACI CU DUHUL ESTE FAPTUL CA; INCULPATII, PUSCARIABILII, PENALII, PUSCARIASII, care contamineaza din ce in ce mai mult PARLAMENTUL, GUVERNUL, ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI trebuie scosi din viata publica. EI SE POT BUCURA DE "PREZUMTIA DE NEVINOVATIE" (mult trambitata de mafioti, sifractori, tradatori, etc) cand nu indeplinisc nici o functie publica . Intr-o democartie reala PREZUMTIA DE NEVINOVATIE nu opereaza pentru cei ce detin orice functie publica sau de demnitar si sunt BANUITI DE LIPSA DE , CINSTE, DE MORALITATE SI INTEGRITATE , DE LIPSA DE COMPETENTA , DE LIPSA DE CARACTER, DE LIPSA DE INEGRITATE, DE LIPSA DE ONOARE, ETC Trebuie anulate toate imunitatile si legile protectioniste a celor alesi PENTRU A CREEA CONDITII ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE SA INLOCUIASCA POLITRUCII INFRACTORI, SEMIDOCTII, ZOILE SI GUNOAIELE UMANE care au distrus RO. CEI CE SE VOR ALESI TREBUIE SA O FACA DIN DARUIRE PENTRU SEMENI, DIN VOLUNTARIAT, DIN PASIUNE SI TALENT. Trebuie abrogate legile ce permit amenstecul intre puterile statului pentru depolitizarea (demafiotizarea) structurilor statului. PARLAMENTUL NU TREBUIE SA NUMEASCA MEMBRI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI (CCR, Curtea de Conturi, CSM, Avocatul Poporului, AEP, etc)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine