2019-12-05 17:54

Ancheta pentru abuz în serviciu în cazul lui Adriean Videanu, reluată

 |  12:33
Ancheta pentru abuz în serviciu în cazul lui Adriean Videanu, reluată

Ancheta în cazul fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu, acuzat de abuz în serviciu, va fi reluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti (TB).

Magistraţii au hotărât ca procurorii să completeze urmărirea penală pentru care s-a dat soluţie de clasare.

"Desfiinţează soluţia de clasare dispusă prin ordonanţa nr. nr.586/P/2009 din 07.04.2016 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi dispune trimiterea cauzei procurorului în vederea completării urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţinii de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, prev. de art.297 Cp rap. la art.309 Cp cu aplic. art.5 alin.1 Cp faţă de suspectul Videanu Adriean.(...) Definitivă", potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti, dată joi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-21Parerea ta...

ANONIM
21 Oct 2016

Veselie mare la latrina3 si ghita tv.
ORDINARUL ĂSTA,
23 Oct 2016

este alintat pe brațe de către judecători, poliție, procurori, precum un copil tâmpit care-i aruncat, ba în brațele unora, ba în brațele altora...numai nu care cumva să cadă-n cur cu o sentință grea, așa cum ar merita și eventual într-o văgăună de celulă din care n-ar mai trebui să iasă până moare, după faptă și răsplată! Numai oamenii simplii sunt aruncați în închisoare, cu pedepse maxime și pentru fapte de o gravitate de 0,00000001% față de ceea ce-a făcut PDL-ul ăsta INFECT, ȘI NU NUMAI EI! Se știu cutrele pe unde au mai migrat ca să-și scape urma portocalie, de parcă asta îi absolvă de orice păcat din trecut...PNL, PSD, PMP! SCÂRBĂ MAXIMĂ! P.S. Probabil, că șobolanul ăsta tupeist și ”nevinovat” își va face veacul prin Parlamentul rușinii ca și Iliescu&co, până cei născuți azi, vor ajunge cu nepoți la ușa lor....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray