2019-06-19 05:01

Andreea Cosma, CONDAMNATĂ la 4 ani de închisoare cu EXECUTARE

 |  14:08
Andreea Cosma, CONDAMNATĂ la 4 ani de închisoare cu EXECUTARE

Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru evaziune fiscală. Sentinţa nu este definitivă.

Andreea Cosma a fost condamnată în dosarul Ciuperceasca, dupa ce a autorizat spre vânzare, în calitate de notar, mai multe terenuri ce aparţineau CJ Prahova. Prejudiciul este de 4 milioane de euro, potrivit România TV.

Deputatul PSD Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnată, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 4 închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu, într-un dosar privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii Ciuperceasca, intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-04Parerea ta...

ANONIM
05 Dec 2018

Parasuta ce esti Voi ati distrus credibilitatea PSD ului Tu cu fratetu si tactu Dute la puscarie ,lighioana ,ca meriti
CUTRA ASTA
05 Dec 2018

PROVENITĂ DINTR-O FAMIGLIE DE MAFIOȚI DIN PRAHOVA, CHIAR DACĂ A FOST CONDAMNATĂ LA 4 ANI DE ÎNCHISOARE, PENTRU FAPTUL CĂ NU A FOST DUSĂ LA BECIUL DOMNESC, A MAI APUCAT SĂ VOTEZE PENTRU ELIBERAREA TÂLHARILOR ȘI VIOLATORILOR, CEEA CE E STRIGĂTOR LA CER! SPER CA TU, CU FAMILIA TA SĂ FII VIOLATĂ ȘI TÂLHĂRITĂ DE AVEREA FĂCUTĂ PE SPINAREA ROMÂNILOR! AȘA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AJUNG DERBEDEII LA PUTERE, IAR JUSTIȚIA JOACĂ ȚURCA SAU SE MASTURBEAZĂ (INTELECTUAL) CÂND E VORBA DESPRE ĂȘTIA CARE TREBUIA DEMULT SĂ ZACĂ ÎN PUȘCĂRII...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray