2020-08-05 02:42

Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar, a contestat sechestru pus de procurori pe averea sa

 |  10:44
Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar, a contestat sechestru pus de procurori pe averea sa

Primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a contestat sechestrul pus de procurori pe averea sa. Edilul este acuzat de trafic de influenţă, el fiind cercetat sub control judiciar.

Judecătorii vor analiza vineri contestația lui Andrei Chiliman și vor decide dacă primarul își va primi averea înapoi. Procurorii au pus sechestru până la suma de 670 de milioane de euro, fiind vorba de  proprietăţile şi bunurile edilului, dar şi acţiunile şi sumele deţinute în conturi bancare.

Andrei Chiliman este acuzat de trafic de influenţă şi s-a autosuspendat din funcția de prim-vicepreşedinte al PNL, dar și din funcția de copreşedinte al filialei PNL Sectorul 1. Primarul este cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și are obligația de a se prezenta de două ori pe săptămână la secția de poliție.

Andrei Chiliman este acuzat că în perioada 2006-2015 a atribuit contracte în mod preferențial unei firme care trebuia să plătească comisioane către primar, dar și către angajați ai primăriei. Edilul este acuzat de trafic de influenţă, iar prejudiciul din dosar a fost stabilit la 670 de milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz