2020-02-29 03:10

Ani grei de închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea în dosarul mituirii judecătoarei

 |  14:47
Ani grei de închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea în dosarul mituirii judecătoarei

Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare, Victor Becali la 5 ani şi 8 luni, iar Cristian Borcea la 7 ani şi 10 luni, în dosarul privind mita de 195.000 de euro primită de Geanina Terceanu când era judecător la Tribunalul Bucureşti, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

Aceasta din urmă a fost condamnată la 5 ani şi 6 luni de închisoare.

Dosarul vizează mita primită de Geanina Terceanu pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul transferurilor de jucători.

Decizia CAB nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-24Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
24 Noi 2016

CE INCURCATURI....INTERLOPI SI TOT FELUL DE VIP-URI IMBARLIGATI IN SPAGI SI INFRACTIUNI CU JUDECATOAREA-NIMFOMANA...TOTUL O MOCIRLA PENIBILA....UITE CE SPUN ANCHETATORII...Terceanu a dat detalii inedite şi despre cum ar fi primit bani de la Cristi Borcea. Cel care i-a făcut cunoştinţă cu acesta este avocatul George Antonie Iorgovan, judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Iorgovan ar fi condus-o pe judecătoare la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecătoarea şi inculpatul au stat de vorbă două ore. „După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din câte îmi amintesc 10.000 de euro, în euro. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea“, a povestit nonşalantă Terceanu. În continuare, judecătoarea a făcut o precizare care i-a lăsat cu gura căscată pe anchetatori.„Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou. Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc“, şi-a încheiat depoziţia Geanina Terceanu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine