2020-08-06 04:32

Antena Group a recuperat fostul sediu ICA, CONFISCAT de la Dan Voiculescu / SUMA PLĂTITĂ

 |  17:19
Antena Group a recuperat fostul sediu ICA, CONFISCAT de la Dan Voiculescu / SUMA PLĂTITĂ

Antena Group a cumpărat cu 43 de milioane de lei fără TVA (51 de milioane de lei cu TVA, adică peste 10 milioane de euro) fostul sediu al Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), confiscat de la Dan Voiculescu în baza sentinței de condamnare la 10 de închisoare din 8 august 2014, potrivit unor surse citate de G4Media.ro.

Tranzacția a avut loc pe data de 20 august, când a fost cea de-a patra licitație pentru vânzarea imobilului de 29.220 mp din strada Gârlei 1D (fostul sediu al Institutului de Cercetări Alimentare). Licitația a pornit de la suma de 51 de milioane de lei fără TVA și s-a ajuns la negociere directă întrucât s-a prezentat doar Antena Group. Inițial, ANAF și ANABI (Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) au solicitat peste 76 de milioane de lei fără TVA.

Suma nu se scade din prejudiciul de 60 de milioane de euro din dosarul ICA, mai notează sursa citată.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Gheorghe Mencinicopschi şi fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnaţi la câte opt ani de închisoare, iar fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare. A fost eliberat condiţionat în iulie 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-08Parerea ta...

RăTăCIRE
09 Sep 2019

Este un bătrân cu multe păcate dar "ATENȚIE" are nevoie de multa îngrijire și mângâiere plus își plătește singur și pupincuriști.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz