2020-03-30 14:18

Antrenorul echipei de fotbal a lui Valentin Dragnea, REȚINUT de trupele poliției

 |  23:31
Antrenorul echipei de fotbal a lui Valentin Dragnea, REȚINUT de trupele poliției

Marius Baciu, antrenorul lui Turris, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov, în Colentina, pe terenul Juventus.

Meciul este bănuit că a fost „trântit”  având desfășurarea 1 pauză - 2 final. Oaspeții erau conduși la pauză, 0-2 și au câștigat în final cu 3-2.

Cota pentru 1 pauză / 2 final a fost de 21/1. Cine juca acest pariu primea de 21 de ori suma pariată.

Trebuie precizat că e imposibil să facă blat doar antrenorul pentru ca echipa să revină după ce a fost condusă la pauză.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț. După câteva minute, a fost urcat în dubă.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!

Surse autorizate susțin că Baciu a fost prins chiar și cu bilete pe care era plasat pronosticul 1/2 la meciul de azi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine