2019-10-20 04:08

ANUNȚ de la Guvern: Undă verde pentru Legea Grațierii

 |  22:01
ANUNȚ de la Guvern: Undă verde pentru Legea Grațierii

Ministrul Justiției a anunțat, marți seara, după ședința de guvern a executivului, că a adoptat proiectul pentru Ordonanța Grațierii, care va merge în Parlament. Decizia a fost luată pentru evitarea unei hotărâri pilot a CEDO.

Masura gratierii va fi propusa intr-un proiect de lege trimis spre dezbatere Parlamentului.

"Am adoptat o serie de măsuri care vizează evitarea unei hotărâri pilot la CEDO şi în acest sens am adoptat proiectul de lege privind graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate. Cel de-al doilea proiect de lege vizează Legea pentru completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor", a declarat Florin Iordache la Palatul Victoria.

"Am adoptat proiectul de lege pivind graţierile. Prioritar pentru noi e recuperarea prejudicului. Nu intră aici violatorii sau criminalii. Recurdul în compensare. cei care beneficiază de condiţii deosebite, câştigă o zi la 10 zile. Astăzi odată cu adoptarea bugetului de stat am venit cu măsurile astea pentru a evita o hotărâre pilot la CEDO. Am alocat fonduri pentru suplimentarea bugetului de hrană.

Vom construi două noi penitenciare.  Modernizăm trei penitenciare. Giurgiu, Deva şi Codlea. ", a spus ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Şi asta nu e tot. "Cele două proiecte de lege vor merge la Parlament”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray