2020-02-25 09:11

ANUNȚ de ultima oră al Jandermeriei: Nu sunt tunuri cu apă în Piaţa Victoriei

 |  18:41
ANUNȚ de ultima oră al Jandermeriei: Nu sunt tunuri cu apă în Piaţa Victoriei

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, spune că nu au fost semnalate incidente până acum la manifestările care au loc în Bucureşti şi că autospecialele cu tunuri de apă nu au fost aduse în zona unde au loc protestele, ci se află în cazărmi.

“Organizatorul acestei manifestaţii a anunţat un număr destul de mare de persoane. Este firesc şi este normal ca să avem efective suficiente, ca număr suficient pentru a putea gestiona tot ce înseamnă măsuri de ordine publică pe un perimetru destul de mare şi cu un număr foarte mare de persoane. Asta nu înseamnă că acei oameni vor intra în dispozitiv efectiv sau că dispozitivul nostru are rolul de a intimida pe cineva sau… Din contră, sunt măsuri preventive care au fix acest scop şi acela de a asigura protecţia şi siguranţa tuturor”, a explicat Enache.

El a mai spus că autospecialele care au tunuri cu apă nu au fost aduse în Piaţa Victoriei, ci sunt în cazărmi.

“Tot în mediul online a fost vehiculată această informaţie că au fost aduse tunuri cu apă în Piaţa Victoriei. Nu sunt tunuri cu apă sau, mă rog, aşa cum le spune lor, autospeciale pentru combaterea dezordinii publice, nu sunt în Piaţa Victoriei, sunt la sediul unităţilor, sunt în locuri unde stau în mod frecvent de cele mai multe ori. Deci ele nu sunt în misiune. În cazul în care... şi nu-şi doreşte nimeni să fie folosite aceste tunur,i vă vom anunţa din timp. Important e că ele sunt în cazărmi, în unităţi militare, acolo unde le este locul în mod normal”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-10Parerea ta...

JANDARMUL NECALIFICAT
10 Aug 2019

Conventia pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor Fundamentale, adoptata de guvernele membre ale Consiliului Europei la 4 noiembrie 1950
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine